Étkezési szokás téma

A fogyásban is segíthet az elektrokozmetika!

Több mint TestŐr

A fogyás akkor lehet igazán sikeres, ha megváltoztatjuk étkezési szokásainkat, de ahhoz, hogy jobb eredményt érjünk el, segítséget nyújthat az elektrokozmetika.

Egészségesen az iskolapadban!

Több mint TestŐr

A Lidl Magyarország és szakmai partnere, a Magyar Dietetikusok Országos szövetsége kampányt indított, amelyben elsősorban a szülők figyelmét szeretnék felhívni arra, hogy mennyire fontos a gyermekek étkezésének tudatos tervezése.

Palacsinta egészségesen

Több mint TestŐr

A nyár egyik kedvenc étele a palacsinta, amit kicsik és nagyok egyaránt imádnak. Ha éppen az életmódváltáson gondolkodunk, akkor akár egészségesen is elkészíthetjük ezt a finom falatot.

A szénhidrát nem az ellenségünk!

Több mint TestŐr

Bár a cukorbetegeknek és a tudatos életmódot élőknek, vagy fogyókúrázóknak igencsak oda kell rá figyelni, a szénhidrát mégsem az ellenségünk, sőt a szervezetünknek szüksége is van rá!

Irinyi-Barta Tünde Okleveles Táplálkozástudományi Szakember - Önéletrajz

WEBBeteg

Irinyi-Barta Tünde Okleveles Táplálkozástudományi Szakember

Étkezési szokások és termékenység

Medipress

A férfiak és nők termékenységét életük korai szakaszának táplálkozása is befolyásolja, állítják a Sheffield Egyetem kutatói. Eddig egyedülálló eredményeiket az Ecology című lap december 17.-i számában ismertetik.

Étkezés és szklerózis multiplex - Van összefüggés?

MTI

A szklerózis multiplex súlyos, ideggyógyászati betegség, melynek oka még nem ismert, ezért érthető, hogy a szakorvosok minden úton igyekeznek a kórokozó tényezőket tisztázni. Egy nemzetközi vizsgálat során a korszerű élelmiszeripar néhány terméke gyanúba került a betegséggel kapcsolatban.

A koszos páciensekre panaszkodnak a német orvosok

Független Hírügynökség

A német orvosok kétharmada szerint betegeik nem őszinték, ha táplálkozási, italozási szokásaikról kérdezik őket. A doktorok zömét zavarja, hogy a páciensek gyakorta büdösen, ápolatlanul jelennek meg a rendelőjükben.