• Étkezési Szokás téma

    Több mint TestŐr
    A fogyás akkor lehet igazán sikeres, ha megváltoztatjuk étkezési szokásainkat, de ahhoz, hogy jobb eredményt érjünk el, segítséget nyújthat az elektrokozmetika.
    Több mint TestŐr
    A Lidl Magyarország és szakmai partnere, a Magyar Dietetikusok Országos szövetsége kampányt indított, amelyben elsősorban a szülők figyelmét szeretnék felhívni arra, hogy mennyire fontos a gyermekek étkezésének tudatos tervezése.
    Több mint TestŐr
    A nyár egyik kedvenc étele a palacsinta, amit kicsik és nagyok egyaránt imádnak. Ha éppen az életmódváltáson gondolkodunk, akkor akár egészségesen is elkészíthetjük ezt a finom falatot.
    Több mint TestŐr
    Bár a cukorbetegeknek és a tudatos életmódot élőknek, vagy fogyókúrázóknak igencsak oda kell rá figyelni, a szénhidrát mégsem az ellenségünk, sőt a szervezetünknek szüksége is van rá!
    WEBBeteg
    Irinyi-Barta Tünde Okleveles Táplálkozástudományi Szakember
    Medipress
    A férfiak és nők termékenységét életük korai szakaszának táplálkozása is befolyásolja, állítják a Sheffield Egyetem kutatói. Eddig egyedülálló eredményeiket az Ecology című lap december 17.-i számában ismertetik.
    MTI
    A szklerózis multiplex súlyos, ideggyógyászati betegség, melynek oka még nem ismert, ezért érthető, hogy a szakorvosok minden úton igyekeznek a kórokozó tényezőket tisztázni. Egy nemzetközi vizsgálat során a korszerű élelmiszeripar néhány terméke gyanúba került a betegséggel kapcsolatban.
    Független Hírügynökség
    A német orvosok kétharmada szerint betegeik nem őszinték, ha táplálkozási, italozási szokásaikról kérdezik őket. A doktorok zömét zavarja, hogy a páciensek gyakorta büdösen, ápolatlanul jelennek meg a rendelőjükben.