Condyloma

Kérlek benneteket, hogy aki tudja, hogyan lehet a Condylomát egyszer s mindenkorra kiirtani, írjon ide!

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

Condyloma:(

Hozzászóló: annarika, 2012-06-08 23:30
Sziasztok! Nekem kb 10 éve volt egy folyásos fertőzésem ,amit nem tudtak kimutatni hogy milyen baktérium.Az orvosom gyógynövényes irigálást ajánlott,ami persze semmit sem ért.Közbe ünnepek is jöttek,többek közt az orvosom is síelt,én meg a falat vakartam úgy éget az alfelem.Elmentem a körzetbe ott is csak vacak gombaölö kúpot adtak ami semmit sem ért.Felkerestem egy régi dokimat privát,Ő Dalacin krémet adott ,az egy kicsit javított a helyzeten,de nem lett teljesen jó.Kínomban össze vissza járkáltam,ajánlottak egy onkológus nőgyógyászt majd az segít.Hát újból az irrigálás következett eredménytelenül.Ekkor már 3hónap is eltelt visszamentem az első dokimhoz aki gyanította már hogy milyen fertőzés volt ,írt is gyógyszert,de ekkor már kialakult a hüvelyemben egy borsó nagyságú csomó.leoperálta és eléggé elitélő tekintettel tájékoztatott a tennivalókról.Szedtem isprinosint lehet hogy nem eleget mert a hüvely bemenetnél még a mai napig érzek apró kis pontokat és látni is .A legnagyobb baj az hogy az együttléteink a férjemmel ritkultak mert ez minden alkalommal fájdalmat okoz,már nem tudom kihez forduljak és nincs e más bajom.Nőgyógyászhoz ha megyek rákszürésre teljesen negativ minden,észre sem veszik.szóval ennyit a gondos diagnozisokról.Lehet hogy bőrgyógyásszal jobban járnék,aki nemi betegségekben jártas.

hpv

Hozzászóló: mami121, 2012-04-15 20:54
Sziasztok! Nekem egy idővel a herpeszekkel gyűlt meg a bajom, minden hónapban időről időre megjelentek, igaz csak a számon. Nekem egy ismerős orvos telviran nevű gyógyszert írt fel ezt kellet kúraszerűen szednem. Egy idő múlva nem jöttek elő. Nem mondom, hogy egyszer egyszer ki jön de már nem olyan súlyos mint régen.

Félek

Hozzászóló: VadriEnn, 2011-10-25 15:35
Sziasztok! Látom nem én vagyon az egyedüli akinek ilyen problémája van. A páromnál jelentkeztek a szemölcsök lassan 2 hónapja. Az orvos az Aldarát írta fel neki, de csak a kisebb szemölcsöket tüntette el. Most a Wartec ecsetelőt ajánlotta, de tartok attól, hogy ez sem fog nagyon segíteni neki. Sőt a dokim szerint ezen csak a lézer vagy a fagyasztás segíthet. A nőgyógyászom, azt mondta nálam semmi jelét nem látja a fertőzésnek, de nagyon félek, hogy bármelyik együttlétnél elkaphatom. Nem tudom elhinni, hogy még mindig nincs olyan készítmény, ami eltüntetné végre végleg. Akinek elmúlott és szedett vmi immun erősítőt, az mit szedett? Teljesen kétségbe vagyok már esve. Aki tud valami jót, az írjon légyszi!

száj

Hozzászóló: kitu, 2011-09-06 11:49
Szeretném megkérdezni,hogy valakinek nőtt-e a szájában és ha igen azt mivel tudtátok kezelni?Nekem terhesség alatt jöttek elő,az orvos észre sem vette aztán mikor megmutattam neki condyline ecsetelőt adott ami a nagyrészért leszedte de maradt még rajtam aztán elmentem egy bőrgyógyászhoz aki azt mondta ez nem is condyloma hanem fibroma majd lefagyasztja ha zavar és ha már nem leszek terhes.Azóta most a számban az ajkamon belül jött egy új de már nem tudom kinek higyjek és ahogy most néztem az árakat az orvosoknál ..nem tudom megfizetni.A nyelvemen is volt egy aminek a teteje egyszer leesett de érzem a helyét,maradt egy töve.

ALDARA

Hozzászóló: icoea, 2011-08-19 16:04
-remélem segítek sokaknak ezzel,h ne járjanak ugy h ecsetelik marogatják meg a sok kitudja mi várva ,h 1szer csak nem jönnek vissza a kis szemölcsök nekem kb 2 év után lett elegem ebből az egészből meg urambocsáss a leszarom,h mi van a beteggel tipusokból.., -a lényeg az ALDARA !!! -ez jó lesz nem mondom ,h olcso de ha már megkaptad és mihamarabb véget akarsz vetni az egésznek ez a legkevesebb..kb 17-20 ezer a cucc..krém van benne pár tasak ami 16 hetes kura kétnaponta éjszakára és 1 tasak kb 3 kenés "végbélnél" vmi kis pálcikával érdemes felvinni pl.fülpiszkát levágod a vatta részt " müanyag a szál és nem szívja be "a tasak tetejét vhol kiszurod ahol ugy érzed h jól tudod kenni a pálcára utána foliába v vmi nem lélegző anygba rakni a tasakot és hütő. ez nekem 3 alkalom volt 1 tasakkal a legtöbb gyogyszertár add tasakra is kb 1800-2000 ft de végigkell a 16 hetet csinálni és kb 2-4 hét után már eltünnek a kis bosszantó mitugrászok és tulajdonképpen nem is mar meg semmi kicsi vmi van de az elenyésző inkább viszket de vakarni nem szabad de ahogy mulnak nem viszket meg semmi csak mint krém és immunrendszer stimuláns müködik a dolog és NAGYSZERŰ video: https://www.youtube.com/watch?v=4dl2mBV2Gf8 használata: http://www.meda.hu/download/aldara_betegtajekoztato.pdf -és pl. körzetorvos felírja.. -mindenkinek jó gyógyulást !!!

vége!

Hozzászóló: cubagirl, 2011-01-18 22:15
Sziasztok! Nekem fél évig volt condylomám! Tiszta depi voltam és magam alatt voltam...semmi sem segített és újra és újra kiújult, de most már mondhatom , hogy a gyógyszerek semmit nem érnek, sem az ecsetelés, ha egyszer valaki nem boldog, a stressz és a rossz kedv befolyásolja az immunrendszert és a gyógyulást is! Olyan dolog történt velem ami nagyon boldoggá tett, és már kb 7-8 hónapja semmi! Teszt is kimutatta hogy sem az alacsony se a magas kockázatú Hpv nincs bennem! Szóval álljatok talpra és higgyétek el magatoknak hogy meg fogtok gyógyulni!

wartec

Hozzászóló: szilvi_90, 2010-11-06 20:35
sziasztok akinek nem hatásos a condyline próbálja ki a wartec nevő ecsetelőt nagyon drága de jó

homeopátia?

Hozzászóló: szilvi_90, 2010-10-15 22:10
homeopátia alatt konkrétan mit értesz? megköszönném a segítséget mert már kiborító ez az állapot :S

Herpeszre, szemölcsre

Hozzászóló: seona, 2010-10-14 10:22
Válasz erre: szilvi_90, 2010-10-15 22:10
Nekem gyakran van herpeszem és nem segít semmi. múlltkor a dokronnő homeopátiát javasolt, hát először nevettem ,de elmúlt a herpesz.

Kinek hogyan sikerült megszabadulni tőle?

Hozzászóló: szilvi_90, 2010-10-12 16:38
Válasz erre: seona, 2010-10-14 10:22
Sziasztok! Barátomnak lassan fél éve jönnek folyamatosan ezek a szemölcsök égetés után meg még jobban. Most wartec kenőcssel illetve oldattal keni. Van valakinek esetleg tapasztalata,hogy hatásos-e ez????