Nőgyógyászati probléma, nem szűnő folyás

Tisztelt Doktorúr, Utóbbi pár hónapban volt 3 húgyuti fertőzésem. Ezenkívül az elmúlt 1 hónapban, visszatérő bűzös, darabos, bő folyásom van. Körülbelül 4,5 napig kúpot használok aztán 1 hétig jó utána újból kezdődik. Grape Vital Ladyvita és Betadin kúpot használtam. Lehet rövid ideig. Viszont a mai napon egy 1,5x 3 cm-es fehér hártya szerű valami jött ki belőlem. 2 nappal ezelőtt voltam cytológia vizsgálaton, akkor panaszom nem volt és nem is említettem a korábbiakat, viszont valamivel kezelt az orvos. Kérdésem, hogy mit használjak addig míg nincs meg a cytológia eredmény? Illetve a cytológia vizsgálat fogja jelezni, ha van valami másféle betegségem? Illetve ne várjak és menjek másféle vizsgálatra? Várom mielőbbi válaszát. Üdvözlettel.

Dr. Kiss György válasza Nőgyógyászati probléma témában

Tisztelt Hölgyem ! Hüvely gomba-és bacterium teyésztést, kenet vizsgálatot és hüvelyi pH /vegyhatás / vizsgálatot javasolék hüvelyváladékból.valamint HPV tipizálást. Ezzel, információt lehetne kapni a hüvelyi mikrobiom állapotáról és a további teendőket is ezek eredménye határozná meg. A leirt fehéres nyálkahártya gomás tulsulyra gyaus ezért szénhidrát szegény étrend bevezetése is meggondolandó lehet. Üdvözlettel: dr. Kiss.

Megválaszolva: 2024. április 18.

Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek

HPV fertőzés kezelése
Klion D 100 csere
Érthetetlen citológia
Loop konizácio
Citologiai eredmény HPV?
Tisztelt Doktor Úr! 2022. Augusztusban volt egy conisatio műtétem HSIL CIN2 miatt. HPV típizálas is történt 16-os eredménnyel. Az első évben 3 havonta mentem...
Endometriózis és sokízületi gyulladás...
Tisztelt Dr. Kiss György! Nálam mr vizsgálat alapján endometriózist álapítottak meg. Kérdezni szeretném, hogy az endometriózis okozhat-e sok izületi...