• Condyloma    Kérlek benneteket, hogy aki tudja, hogyan lehet a Condylomát egyszer s mindenkorra kiirtani, írjon ide!

    A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

    Hááát

    Hozzászóló:eszterag, 2017-12-20 20:00
    Az a baj, hogy amikor a növedékeket leszedi a doki, a bőrben, a nyálkahártyában maradhatnak a vírusok, amiket persze nem lát a doki:(Minden helyről nem lehet mintát venni, és a bőr mély rétegéből pláne nem.Sajnos sok olyan helyen is lehet vírus, ahol nem látja a doki.Lehet olyan helyről vesz mintát, ahol épp nincs vírus, akkor lehet negatív.A popódból sikerült eltávolítani? Milyen módszerrel?Mindenesetre immunerősítés és no stressz!

    Hm...

    Hozzászóló:Ancsi39, 2017-12-15 16:06
    Válasz erre: eszterag, 2017-12-20 20:00
    Ez azèrt fura,mert nekem januàrban kell ùjra visszamennem az orvoshoz,ès akkor megint megnèzi. Plusz ha nem csinàl ùjabb tesztet,honnan tudja az ember,hogy negatìv hpv-re. Mindenesetre nekem azt mondta menjek vissza ès akkor csinàl megint ràkszűrést,és hpv tesztet is:) Igen,sok helyen olvastam èn is,hogy ez örökké megmarad. De ha negatìv a teszt akkor ez most hogy is van?...mindegy,nem gondolkozom most ezen. Muszàj valami szőrtelenítésen agyalnom inkább,mert ekkora bundában ember nincs aki észrevegye ha esetleg előjön egy vacak...

    Ancsi39-nek

    Hozzászóló:eszterag, 2017-12-13 20:33
    Válasz erre: Ancsi39, 2017-12-15 16:06
    Igen, 2-3 év tünetmentes időszak is volt.Tesztet csak az elején kell csináltatni, mivel a vírus örökké a bőrben marad, nem kell újrafertőződni, és az esetemben erről nem is volt szó.A kinővések csak tünetek, ezeket el lehet, és kell is tüntetni, de maga a vírus a bőr mélyebb rétegeiben marad.Sok orvosnál, nemigyógyásznál is jártam, mert nem akartam elfogadni, de sajnos minden orvos ezt mondja.A különbség, hogy van aki a leégetésre, van aki a fagyasztásra, van aki a lézerre esküszik.Az immunrendszer erősítése mindenképp fontos!

    :)

    Hozzászóló:Ancsi39, 2017-12-11 21:02
    Válasz erre: eszterag, 2017-12-13 20:33
    Nekem sokkal rosszabb a lelki rèsze ùgymond ennek...fizikailag az ecsetelès rossz volt,de az semmi ahhoz kèpest amennyire megtudja viselni az embert. Azt mondod tünetmentes 2-3 èvig? Eközben a teszted is negatìv volt? Mert ùgy tudom ha az negatìv,akkor ùjra kell fertőződni az újabb megjelenèsèhez. Ahh annyi mindent olvastam màr ezzel kapcsban,hogy az borzasztò. Rengeteg az ellentmondàs. Azèrt bìzom benne,hogy egyszer csak hopp...felèbredünk egy reggel ès sehol ez a rettenet:)

    Ancsi39-nek válasz

    Hozzászóló:eszterag, 2017-12-11 20:46
    Válasz erre: Ancsi39, 2017-12-11 21:02
    Röviden az Én történetem:amikor először megjelent a nőgyógyászomhoz mentem, aki elmondott mindent erről a betegségről, és eleinte Ő szedte le a növedékeket, aztán bőrgyógyászhoz mentem, ha kellett, mert az sokkal közelebb van.Proktológushoz 3-szor kellett eddig mennem, most szeptemberben utoljára, mert ott is kiújult.A 12 éve alatt volt olyan hogy 2-3 évig tünetmentes voltam.Sajnos mindhárom orvos azt mondta, hogy ez nagyon gyakran kiújul, végleges gyógyulás nincs.Mindenféle vitamint szedek, nem borotválkozom, sose dohányoztam, alkoholt sem iszom:)amikor megjelennek, persze nem sexelek.Nekem mindhárom doki, egymástól függetlenül a kauteres leégetést alkalmazza, szerintük, ez a legjobb.Írd majd meg, hogy a proktológus doktornő mit mondott.Addig is javulást! :)

    Vàlasz eszteragnak:)

    Hozzászóló:Ancsi39, 2017-12-11 18:22
    Válasz erre: eszterag, 2017-12-11 20:46
    12 ève??? Jesszusom...nem csoda ha elvagy keseredve... Igen,talàltam egy doktornőt,egy hèt mùlva megyek hozzà magàn. Azt mondta a vizsgàlat soràn majd eldönti milyen mòdon szedi le őket,Ő a lèzerre esküszik amùgy. Valami miatt a tied nagyon kitartò...az immunrendszered nem tudja legyűrni ezt a nyavajàt. Most elkezdtem szedni Bères D3 Forte vitamint,azt mondjàk ez is segìt ilyenkor. Mondjuk èn nem szexelek miòta kiderült mi a gondom,ez is fontos. Bàr azèrt 12 èv az...uhh. Most ezen leragadtam. Szedtèl immunerősítőt,és minden ilyesmit? Gondolom akkor a 'jò tanàcsaim',hogy pl ne borotvàlkozz,ha dohànyzol tedd le a cigit,ès ne szexelj mìg kondilòmàd van,egyèl egèszsègesen,ne stresszelj (ami hülyesèg,mert ki a bànat ne stresszelne ilyen helyzetben) nem sokat èrnek :( Nekem szerencsère kìvül (lekopogom) nem lett ùjabb. Ahj...tarts ki,ès bàrmennyire elkeserìtő ez az àllapot,ne add fel semmikèpl sem. Ez egy borzasztò harc,de megnyerjük:)

    Sosem múlik el??????????

    Hozzászóló:eszterag, 2017-12-10 20:40
    Válasz erre: Ancsi39, 2017-12-11 18:22
    Nekem 12 éve kezdődött ez a rémálom.Azóta bőrgyógyász, nőgyógyász és proktólogus is kezelt.Nekem elektrokauteres leégetéssel szedték le, de sajnos időről időre kiújul.Ancsi39től kérdezem, találtál proktológust? Milyen módszerrel szedi le Neked? Nagyon elegem van már ebből a véget nem érő borzalomból.Sokat adnék érte, ha végérvényesen megszabadulnék ettől.12 év alatt rengeteg pénzem ment el rá, és sok fádalmam is volt.

    Elsemhiszem....

    Hozzászóló:Ancsi39, 2017-12-06 14:09
    Válasz erre: eszterag, 2017-12-10 20:40
    Senki sem ìr ide:) azèrt èn mègis... Szóval. A külső gonoszok eltűntek(kösssz condyline) viszont hogy ne legyen teljes a boldogsàgom felfedeztem,hogy a gonoszok beköltöztek a popsimba. Ez a mèlypont azt hiszem. Hülyèn nèzni sincs kedvem emiatt most. Keresek egy proktológust aki kitakarítja őket. Közben buzgón imàdkozom,hogy nehogy visszatèrjenek kívül is. Kész vagyok ettől az állapottól lassan:)

    Condyline második kör....

    Hozzászóló:Ancsi39, 2017-11-28 23:18
    Nos...mivel nem vàltottam meg a vilàgot,így sajna csak az elsó próbálkozàsomról a harcban tudok beszàmolni:) Szóval. A 4 eredetileg keletkezett növendékből (még a szó is rémes) csak a legelső nem adta még fel. Viszont hogy ne legyen magányos jött mellé egy kispajtása. Majdnem elájultam mikor felfedeztem. Bár tudtam,hogy ez megeshet,de nah...azt gondoltam ohh majd én leszek a kivétel:) hát naná,hogy nem. Most ecsetelek. Megint. Szedem a bogyókat is persze. Tudom,hogy elfognak múlni,csak jó volna még a nyugdíjazásom előtt:) olyan csúnya gondolataim vannak ezzel kapcsban,hogy azt inkább nem osztom meg. Ha esetleg véletlenül erre tévedne valaki ne kapjon már sokkot:) de csak azért is...le a nyavalyásokkal,éljen az ecsetelés^^

    Condyline,első kör..

    Hozzászóló:Ancsi39, 2017-11-19 13:43
    Sziasztok. Sajnos engem is utolért ez a dolog.. nem tudom elkèpzelni sem,hogy lesz ezutàn. Kb fèl ève jelent meg az első kis rohadèk(vègbèl) Azt gondoltam èn ostoba,hogy ez tuti elmùlik majd ahogy jött. Hisz nem fàj,nem viszket,nem csinàl semmit,csak ott van. Aztàn pàr hete a nődokimnál jártam,rutin vizsgálat,citológia stb. Èn nem mondtam,Ő nem nèzte,de az eredmènyemen már ott volt,hpv.. akkor olvastam utána,és akkor fogtam fel,hogy a szemölcs sem vèletlen. Persze vissza rendelt rögtön. Persze mondtam neki a kis rohadèkot is. Azt mondta feltunningolja az immunrendszerem,ès ecseteljem a szemölcsöt (amiből ma màr 4 van) Most szedem az Isoprinosine cìmű valamit,ès kenegetem a szemölcseim ezzel a condyline-nal. Az eredmèny 4 nap utàn csak a pokoli fàjdalom. Őszintén szólva szàmomra a fizikai kellemetlensèg mellett sokkal rosszabb a lelki rèsze. Az orvos azt mondta semmi szex,jèzusom...perpill ùgy èrzem nem csak most,de soha többè nem lesz kedvem hozzà. Szòval condyline...van ember a bolygòn akinek ez segìtett? Annyira jò volna valami hihetetlen siker sztorit is olvasni erről.