Condyloma

Kérlek benneteket, hogy aki tudja, hogyan lehet a Condylomát egyszer s mindenkorra kiirtani, írjon ide!

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

val

Hozzászóló: szemm, 2014-02-19 17:05
probald ki egy ejszakara sebtapaszal fokhagymat ragasz a szemolcsre, elfeketedik tole, mert a fokhagyma virusolo, majd par nap mulva teljesen eltunik, a fokhagyma kioli. Nekem bevalt. Probald ki

condyloma

Hozzászóló: makaroni, 2014-01-21 21:34
Lézeres kezelés http://melampus.uw.hu/

Condyloma propolisz

Hozzászóló: lacoo90, 2014-01-21 16:35
Válasz erre: pelikán8, 2014-06-24 21:01
Nekem először bőrgyógyász condiline oldatot írt fel a condilomákra. Ez nem vált be teljesen, eltüntette, de folyton kiújultak. Mellette kellett szedni immunerősítő tablettát, és mégis kiújult. Itt olvastam, hogy valaki propolisszal kezelte, megpróbáltam én is körülbelül 3 hete ecsetelem, és úgy néz ki hogy használ, nem jön helyette elő új. Kicsit kellemetlen ecsetelés után 1-2 órán keresztül, de simán belefér. Ez mellett propoliszt kockacukorra is csepegtetem, és azt is eszem naponta. Remélem ez végleges megoldás lehet. Nem gondoltam volna hogy jobb tud lenni, mint az amit felírt az orvos, de gondolom mindenki máshogy reagál rá. Érdemes megpróbálni, árban is olcsóbb, és nem vényköteles.

Csalánkiütésre contractubex???

Hozzászóló: szandra7190, 2014-01-20 20:57
Szeretném kérdezni , mivel jelenleg csalánkiütésem van aminek ismeretlen az oka, közben 2.fokú égési sérülést szenvedtem a bal csípőmön, kentem rá egy Dermazin nevezetű krémet amire szintén allergiás lettem ezért azt abba kellett hagynom. Most vettem a Contractubex gélt , mivel olvastam , hogy elég hatásos az égési sérülésekre, ezért szeretném megkérdezni mielőtt elkezdem kenni , hogy kenhetem e vele, mennyi ideig lehet , és mennyire halványítja el az égési területet???

Kérdés a Warticon krémről

Hozzászóló: Pillingo, 2014-01-07 14:10
Emilytől szeretném kérdezni, hogy ezt a Warticon krémet angliába recept nélkül is lehet kapni? Egy barátnőm van kint és vele szeretnék megvetetni.És hogy tényleg végleg meg lehet szabadulni a Condylomától? Nagyon örülnék neki, mert szőrnyű, hogy mennyire megvisel lelkileg ez a betegség.

Vegleges megoldas: Warticon krem

Hozzászóló: Emily2, 2013-11-27 12:45
Válasz erre: Pillingo, 2014-01-07 14:10
Sziasztok! Leirom tapasztalataimat, mert egyszeruen felhaboritonak talalom, ami itthon megy...En kulfoldon elek, es nyaron jott ki raktam eloszor a szemolcs, akkor meg csak egy a combomon. Termeszetesen mar attol kiborultam, angol baratnoim csak nevettek, hogy ez tok normalis, kb mindenkivel elofordult mar. Elkisertek orvoshoz, aki egy pillantast vetett ra, rezzenestelen arccal adott INGYEN egy Warticon nevu kremet (ugy, hogy nekem itthon vagyok biztositva, nem kint). Most, itthoni tartozkodasom alatt megint kijottek, am most a nemi szerven, eleg nagy mennyisegben. Elmentem nogyogyaszhoz, aki kb azt sem tudta mirol beszelek, en kezdtem el magyarazni neki, hogy micsoda, o pedig ugy nezett ram, mintha nem is tudom milyen ceda lennek, szinte alig akart megvizsgalni. Kozolte, hogy nem tudja mi ez, elkuldott borgyogyaszhoz, mindezt olyan megvetessel a nezeseben es a hangjaval, hogy leirni sem tudom. Sirva jottem el tole, En, akit nem egyszeru megrikatni es ugy, hogy tudtam mi ez. El sem tudom kepzelni mit erezehet az a fiatal lany, aki nem ismeri ezt a betegseget, es talan egy uszodaban kapta el. ( termeszetesen felvilagositottam ezt a jol tajekozott orvost, hogy nem feltetlenul nemi uton terjed). Teljesen felhaborit, amiket itt forumokon olvasok, a draga hasznavehetetlen kremekrol, meg a csillagaszati osszegu lezeres, egeteses kezelesekrol. Sajnos a Warticon krem itthon nem beszerezheto, pedig az ara atszamitva 1000 forint es 2 het alatt TELJESEN eltunteti ugy, hogy NEM TERNEK VISSZA. 3 napig be kell kenni, reggel es este, majd 4 nap pihentetes, es ezt folytatni amig el nem tunik. 1000 forint es vegleg eltunik a problema. Hihetetlennek tartom, hogy itthon itt tart az egeszsegugy, hogy egy ilyen kremet nem forgalmaznak, helyett tobb ezren probalkoznak mindenfel mondszerrel, szegyenkeznek az orvosnal, es nem utolsosorban lelkileg is megsinylik ezt. Mindenkeppen javaslom, akinek van kulfoldi ismerose (elsosorban Angliaban) kuldessen vele haza, vagy valamilyen uton probalja beszerezni. Gyorsan, veglegesen eltunteti!!!Tudom, hogy nem nagy segitseg igy, hogy nem lehet itthon kapni, de valahogy tenyleg probaljatok meg, mert a kinti lanyok el sem hittek, hogy itthon mi megy, hogy milyen hulyek az orvosok, miket fizetunk es milyen stressznek vagyunk kiteve, mikozben egy krem a megoldas mindenre. Persze fontos a kivizsgalas, mert lehet nagyobb a problema is, de mindenkeppen valamilyen uton modon szerezztek be a kremet!!!Probaljatok meg barkint aki kint el megkerni, mert higyjetek el, kint ez olyan problema, mint itthon a megfazas. Persze orulok, hogy itthon nem olyan elterjedt ez, de annak nem, hogy emiatt miknek vagyunk kiteve. Ez a krem vegleges megoldas!!!

condyloma eltűnése...vmennyi időre...

Hozzászóló: Cira, 2013-10-03 11:48
Vmilyen más vírusos betegséget elkaptam ("megfázás"), egy hónapig lázas voltam, 40 fok körüli...és a condylomáim lesimultak, persze a betegség nem múlik el, de arra az időre úgy nézett ki,h eltűnik..az orvosnak mondtam, h voltak, csak láz miatt eltüntek, kinevetett...pedig ha rendes láz nélkül, vhogy ezt a hatást el lehetbe érni, talán másnál is beválna...Persze fogalmam nincs, h hol lehetne ezt elérni, mert senkinek nem kívánok 40 fokos lázat! A HPV fertőzés nekem teljesen fájdalom mentes, néha csak pici viszkető érzés..még szerencse, h nincs más panasz, főleg kinézet, ami mindenkit lelkileg megvisel, gondolom...

condyloma eltüntetése; tengeri só, almaecet, zeoltios púder...

Hozzászóló: Cira, 2013-10-03 11:33
Válasz erre: Cira, 2013-10-03 11:48
Remélem, h már meggyógyultál! Azoknak szeretnék vmennyire segíteni, akik keresgetnek, olvasgatják a fórumokat...Nekem immunerősítést ajánlott az orvosom, semmi mást...Alig volt pár darab, nagyok, most csak pár picike..előjön pár, de elmúlik...ez már másfél éve, azonban nem hagyom teljesen kezeletlenül..Minden nap ajánlott PÚDEROZNI!, ZEOLITOS PÚDERRAL, Energetixes, megéri. Valamint amit eddig nem olvastam sehol, és nemrég jöttem rá + most ajánlotta egyik imserősöm is: a TENGERI SÓ! Ami nagyon olcsó és a fürdővízbe téve (belecsücsülni) szódabikarbónával fertőtleníti a bőrt, leszárítja a szemölcsöket, mivel JÓDOS hatású. Minden napos használat! (pattanásokra is szuper) Almaecet kitűnő fertőtlenítő, lehet kicsit csíp, de így tűnik el, utána a zeolitos púder enyhíti a csípést..Ha meg viszket, lehet akkor múlik el. Vmint immunerősítés, FOLSAV, B9 és B12 vitamin, E vitamin, minden nap alma! Stresszmentes élet, amennyiben lehet..Ezek nekem úgy tűnik, beválnak, a tengeri só főleg.

condyloma

Hozzászóló: jonny, 2013-07-18 14:53
Válasz erre: lacoo90, 2014-01-21 16:35
nekem az aldara nem segített, meg a gyógyszer sem de a condyline ecsetelő igen. hallottam a propolisz oldatról,(amit gyóügyszertárban megkapsz, és kb 1000ft!) azt csepegtessétek, vagy ecseteljétek a bőrfelületre, de ha italba keveritek az is fog sztem használni, mert ez egy természetes virusölő, és immun erősítő. No meg aztán ha rendben van a lelki békétek az is nagy előny! sok sikert

az én történetem..

Hozzászóló: nikkol, 2013-04-23 10:41
Sziasztok, 16 éves vagyok és nálam 2012. júniusába diagnosztizálták a condylomát...rögtön kétségbe estem, pedig akkor még nem voltam együtt senkivel, tehát 100% hogy nem nemi úton kaptam el. az itthoni módszerekkel nem tudtuk kiírtani, kaptam condyline-t, aldarat, isoprinosinet... mindegyik enyhítette de kikezelni egyik se tudta...idén februárban küldtek el az 1. számú nőgyógyászati klinikára, ahol lézerrel eltávolították, de csak most, áprilisban, mert megkellett várni amíg megjön a mensesem, és persze 1 hónapot kimaradt...ezalatt az idő alatt annyira elterjedt, hogy mikor megnézte a műtő orvosom azt mondta, hogy mivel nagyon kiterjedt (tényleg nagyon elterjedt!!! leginkább a végbélnél..) ezért nem tudnak mélyen altatni, úgyhogy epidurális érzéstelenítést kapok...lement a műtét 1-1,5 óra alatt, az intenzíven kötöttem ki, mert ugye nem éreztem a lábamat...amikor kiment az érzéstelenítés ( 6 óra elteltével) azt hittem meghalok, zokogtam a folyosón a kórházban és fájdalomcsillapítókért könyörögtem... iszonyú volt, tényleg senkinek nem kívánom. 1 hét után is alig tudok ülni, menni, a széklet ürítéséről meg ne is beszéljünk...2-3hét múlva újra műteni kell mert nem tudta teljesen eltávolítani.lényeg a lényeg, ne várjátok meg amíg elterjed, ha tehetitek már az első alkalommal égessétek le...kitartást mindenkinek!!