• Beteg klub

    Segítség
    Sziasztok !! 53 éves férfi vagyok, özvegy !! A péniszemen a makk alatt kis bőr növedék jött ki úgy 2 hónapja !! Ez lehet condyloma ?? Hiszen tavaly ősszel volt utoljára nemi kapcsolatom !! Annak a hölgynek nincs ilyen problámája , vagy esetleg nem tud róla ?? A komfort tisztán tartás mindig is megvolt !! Nem értem az egészet !!!
    Nagyon sok infót találtok az intimflora.hu oldalon.
    Ajánlom neked ezt a hüvelykúpot vény nélkül kapható és gyorsan segít. Nézd meg itt: https://protexin.hu/termekek/gynophilus-restore-2-db-huvelytabletta
    Az LcrRegenerans®, a gynophilus® RESTORE aktív hatóanyagának egyedi összetétele folytán egyesíti magában a hüvelyben természetesen jelenlévő (probiotikus) Lactobacillus rhamnosus Döderlein baktériumnak, illetve annak tápanyagának (prebiotikum) a tulajdonságait. Ez az összetétel háromszoros előnnyel jár: egészséges hüvelyi pH helyreállítása, mely a lactobacillusok tejsavtermelő képességének köszönhető védőréteg képzése kórokozókkal szembeni hat...
    Ha jó plasztikai sebészt keresel orrműtét miatt, akkor azt tanácsolom óvakodj tőle. Nálam az első orrműtét nem hozta meg a várt eredményt. A második, korrekciós műtét után pedig teljesen ferde lett az orrom. Se pénz, se szép orr. Csak lebeszélni tudok mindenkit róla.
    Eddig Dr. Oláh Orsolya volt Nagykanizsán a nőgyógyászom, akinek ez a szakterülete, de sajnos költözés miatt váltanom kell. Elsősorban női orvost keresek, de a szakértelem fontosabb persze. Nagyon köszönöm!
    Mondható, hogy népbetegség. Nem található meg minden tünet mindenkinél egyformán- egy a lényeg: a hormonháztartás összesenben több lépcsőben sem működik jól, az FSH szint magas, annyira, hogy egyszerre több tüsző is érni kezd- és nő így az ösztradiol szint is. (a tesztoszteron-ösztradiol átalakulás valamilyen szinten megvan, ennek függvénye, hogy van vagy nincs kóros szőrnövés. Az érő 4-6-...12 tüsző viszont nem képes rendesen beérni, így elfolyósodik, ...
    2013.07.08-án méhnyakrákkal diagnosztizáltak, I/B/1. stádium, üvegsejtes daganat. A terápia radikális Wertheim műtét, a daganat típusa (rendkívül agresszív, rosszindulatú és kiszámíthatatlanul terjed mind időben, mind térben) miatt sürgősséggel. 07.31-re kaptam időpontot. 37 éves vagyok, még nincs gyermekem – totális volt a kétségbeesés.
    Megnéztem az oldalt, és a hasznos infok mellett indult egy kreativ pályázat is! Szerintem nagyon érdekes nézzétek meg ha gondoljátok!
    Nekem is volt méhszájsebem, az orvosom a fagyasztást javasolta, de sajnos elment nyugdíjba, még mielőtt odáig jutottam volna:( Az új doki, meg nem foglalkozott vele, 'ha nem okoz problémát, kár vele foglalkozni...' -mondta. Kénytelen voltam más után nézni, a interneten találtam rá: tampont Homoktövis olajba kell áztatni s éjszakára felhelyezni, mindezt 5 napon át. A következő vizsgálat alkalmával, már azt mondták ez egy gyógyult heg! Egy próbát megért:)
    A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!