• menszesz késés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Most 22én kelet volna megjönni voltam dokinál nem láta h terhes vagyok teszt negativ lett.. decemberbe is késett 8 napot akor megjött és 2 napot volt meg teszt is lett csinálva de semmi dokinál is voltam ebbe a honapba 10én mondta h 2hetes terheséget nem lát ha továbra is késik tesztet csináljak és menyek visza ...irt ki menzesz meghozza gyógyszert de félek h ha elszedem akor erős görcseim lesznek... várjak h hátha megjön v ne kockázatos ha várok lenne vmi bajom..A teszt és az hüvelyi ultrahagn kimutatja a méhenkivüli terheséget??Nagyon furám érzem magam hangulat ingadozásom van fáradékony vagyok mostanában sokszor eltudnák aludni még ülve is derék fájdalmam van ..hánytam is kétszer ebbe a honapba hányinger is elöfordul

        Dr. Deli Tamás válasza a kimaradt menstruáció témában

        Tisztelt Kérdező! Tegyen úgy, ahogy orvosa javasolta (terhességi teszt és a kiírt gyógyszer a megbeszéltek szerint). A méhen kívüli terhességet kimutatja a teszt és az ultrahang, egy adott méret felett. A leírt tünetek lehetnek a terhesség jelei, de egyéb más betegség (vírusfertőzés, vérszegénység stb.) is okozhat ilyen jellegű tüneteket. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 26., 00:12; Megválaszolva: 2011. január 31., 18:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: