menszesz késés

Most 22én kelet volna megjönni voltam dokinál nem láta h terhes vagyok teszt negativ lett.. decemberbe is késett 8 napot akor megjött és 2 napot volt meg teszt is lett csinálva de semmi dokinál is voltam ebbe a honapba 10én mondta h 2hetes terheséget nem lát ha továbra is késik tesztet csináljak és menyek visza...irt ki menzesz meghozza gyógyszert de félek h ha elszedem akor erős görcseim lesznek... várjak h hátha megjön v ne kockázatos ha várok lenne vmi bajom.. A teszt és az hüvelyi ultrahagn kimutatja a méhenkivüli terheséget? Nagyon furám érzem magam hangulat ingadozásom van fáradékony vagyok mostanában sokszor eltudnák aludni még ülve is derék fájdalmam van..hánytam is kétszer ebbe a honapba hányinger is elöfordul

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza kimaradt menstruáció témában

Tisztelt Kérdező!

Tegyen úgy, ahogy orvosa javasolta (terhességi teszt és a kiírt gyógyszer a megbeszéltek szerint) . A méhen kívüli terhességet kimutatja a teszt és az ultrahang, egy adott méret felett.

A leírt tünetek lehetnek a terhesség jelei, de egyéb más betegség (vírusfertőzés, vérszegénység stb.) is okozhat ilyen jellegű tüneteket.

Üdvözlettel,

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. január 26., 00:12; Megválaszolva: 2011. január 31., 18:44
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma