• Orvos válaszol összes kérdés: Nőgyógyászati betegségek

        Nőgyógyászati betegségek
        Összes kérdés a(z) Nőgyógyászati betegségek témában Gyakori kérdések a(z) Nőgyógyászati betegségek témában
      • Elhúzodó vérzés fogamzásgátló szedése alatt!

        2018-11-17 07:48
        Jó napot! Felmerült egy próbléma, ami lehet hogy csak számomra súlyos, de mindenképpen tanácsot szeretnék. Mirabella 75mikrogramm bevont tablettát szedek, már 4. hónapja, és eddig nem tapasztaltam ilyet : az első levél 3. heténél tartok, sőt mindjárt...

        Menstruációs zavr

        2018-11-13 01:05
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! A problémám az lenne, hogy egy pár hónapja megváltozott a menstruációm. 10 hónapja hagytam abba a rezia fogamzasgatló szedését. Abbahagyás után jött a zsíros bőr, a hajhullás viszont a menstruációmat átlagosnak találtam. Úgy 4...

        Teafaolaj ösztrogén-növelő hatása?

        2018-11-09 16:18
        Tisztelt Doktor Úr! Nyár végétől október végéig napi kétszer (reggel-este) kentem be az arcomat a pattanások eltűntetésére 100%-os teafaolajjal. Fürdés után csepegtettem 3-4 cseppet az ujjamra és evvel kentem be homlokom meg államon kívül egész arcom. A...

        Rendellenes vérzés

        2018-11-08 20:13
        Tisztelt Doktor Úr! Október 27-én tüdőgyulladással kórházba kerültem, ahol vérhígítót kaptam 4 napig, fekvőbeteg voltam, légszomjam volt, pelenkát viseltem, mert nem bírtam lábraállni. Már itthon lábadozok. A gondom, hogy okt.31. óta élénk piros...

        Hüvelyi ultrahang

        2018-11-05 11:55
        Tisztelt Doktor Úr Nemrèg egy kórhàz nőgyógyàszati ügyeletén a hüvelyi ultrahangra nem húztak vèdőgumit úgy vizsgàltak meg. Ez lehetsèges hogy egy ilyen vizsgàlat alkalmàval ne hasznàljanak vèdőgumit? Ha nem lehetsèges egy ilyen vizsgàlat a vèdőgumi...

        Menstruációs zavar

        2018-11-03 10:28
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Nyár végén kezdtem fogmzásgátló tablettát (dienelle nevezetű tablettát) szedni. Azóta letelt az első három hónap, elkezdődött a 4. Levél gyógyszer beszedése. A menstruációm először 24., majd 25. napra jött meg. A mostani...

        6 nappal elobb jött meg.

        2018-11-01 06:05
        Tiszteletem! Kb. 3 éve szedem a mistral fogamzásgátlót. Az utóbbi fél évben azt vettem észre hogy egy keményebb edzés után pecsételő vérzésem volt a menzeszem előtt de csak két napig tartott, majd amikor kellett rendesen megjött. Most viszont egy keddi napon...

        PCOS?

        2018-10-31 10:53
        Tisztelt Doktor úr/ Doktornő, A következő a problémám: nagyon rendszertelen a menstruációm, lassan 2 hónapja nem jött meg. A ciklusom 40.napján kértem hormonvizsgálatot, melynek eredménye a következő: Tsh: 1,882 mIU/L (ref: 0,400-4,000) Lh: 53,25 U/L (ref:...

        barna vérzés

        2018-10-30 16:57
        Üdvözlöm! Férjemmel kisbabát szeretnénk. Nem volt soha semilyen betegségünk, fogamzásgátlót sem szedtem soha. 4 hónapja próbálkozunk. Ebben a hónapban az esetleges menstruáció elött 8 nappal kezdődött egyfajta barna vérzés, amit a petefészekben...

        cytológiai eredmény

        2018-10-26 09:37
        Tisztelt Doktor Úr! E-mailen kaptam meg az éves rákszűrésem eredményét a MEDSERV Kft-től, amin az szerepel, hogy konvencionális cytológia,kolposzkópos dg. normál, eszközös vétel endocerv. átm. zónából, kenet minősége megfelelő,kenet értékelése: negatív...

        cytológiai eredmény

        2018-10-25 11:56
        Kedves Doktornő! A mai napon kaptam meg e-mail-en a cytológiai leletem (Medserv által vizsgált), amin a következő szerepel: konvencionális cytológia, kenet értékelése: negatív kenet. Ami nyugtalanít, hogy a reaktív és reparatív jeleknél a Metaplasia egy x-szel...

        Mit tegyek, ha a a rákszűrésem eredménye LSIL CIN I.?

        2018-10-22 20:04
        Tisztelt Doktor Úr! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy a rákszűrésem eredménye LSIL CIN I. lett. Az orvosom a következőt javasolta: "Amennyiben az előző - hozzávetőleg 1 éven belül történt - méhnyakrákszűrés eredménye KENET NEGATÍV (P1/P2) -...

        Hüvelygyulladás és vérzés

        2018-10-21 20:24
        Tisztelt Dr.Úr/Nő! Hüvelgyulladásra hajlamos vagyok, semmi tünetet nem észleltem, de nőgyógyászati Uh során ismét gyulladàs volt làtható. Kezelésemre az orvosom Klion D kúpot ìrt ki,(koràbban ilyet még nem használtam) illetve azután Gynoflor kúp...

        Lehetséges

        2018-10-21 09:56
        Jo napot kívánok, Volt egy inszeminációm ami után 14 napig utrogeszant kellett használni. Azt 5 napja abbahagytam, de a menstruációm nem jött meg. Ennek ellenére a teszt negatív. A ciklusaim eddig 30-32 naposak voltak, ma a 35. napnál járok. Lehetséges a...

        barnás folyás

        2018-10-17 10:36
        Kedves Doktor Úr! 36 éves nő vagyok és kb. 5 napja barnás,véres nyálkás folyásom van (ha jól számolom akkor ez éppen az ovuláció ideje alatt történik), a menstruációm rendszeres, fogamzásgatlót nem szedek és egyéb panaszom nincs.Mivel soha nem tapasztaltam...

        Mitől fáj a hasam alja

        2018-10-16 23:30
        Március 7 műtöttek méh kivétel volt 7 hónapa fáj az alhasam júniusban gyógyúlt be a sebem mert kaptam egy MRSA .Borzalmas fájdalmaim jobb oldalon vannak flektor nem veszi ki Ami az ágyékomban és a jobb combomba sugárzik múlt hónap végén először barnás...

        Ciszta

        2018-10-16 16:48
        Tisztelt dr úr. A problémam az lenne hogy a nőgyógyász talált egy 51x40 mm egyrekeszes sűrű benékű bevérzett cisztát. Gyógyszert nem irt de el mondta hogy be csavarodhat és ha magaslázam lesz akkor menjek vissza. Menszesz után kontrol. A panaszaim feszülő has...

        Mitől lehet ez?

        2018-10-15 09:18
        Kedves Doktor Úr! Múltkor már kérdeztem Öntől és köszönöm a válaszát,sokat segített. Most viszont újabb problémám lenne. Ma lehetek 3-4 nappal ovulációm után és világos barna krémes folyásom van. Nem sok de engem zavar hogy esetleg ez rossz hatással...

        GoldLily után

        2018-10-13 19:06
        Kedves Doktor Úr/Nő! 10.09-én vették le az IUD-met. A peteérés közepette. Még aznap együtt voltam a párommal, és másnap is. Vérzésem a levétel után egy lehelletnyi volt, még annyi sem. Ma, 10.13-án nagyon feszül a mellem, a bimbók nagyon érzékenyek, a...

        Van eselyem a terhessegre?

        2018-10-13 10:40
        Tisztel Doktor Ur! 26 napos ciklusaim vannak. A 9.ciklusnapon(Szerda) csinaltam egy ovulacios tesztet ami majdnem pozitiv lett de inkabb az meg negativnak mondanam. Parommal csutortokon hajnalban voltam egyutt majd ugyan ezen a napon a 10.ciklusnap este eros pozitiv lett az...
        A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!