miért nincs vérzésem?

Közel 3 és fél éve szedem a mercilon-t. A múlt hónapban rendesen megvolt a vérzésem. Be is szedtem minden gyógyszert! A gyógyszer szedése közben 3 nap hánytam de csak nappal a gyógyszer bevétele után nem csak másnap! este hétkor szedem be és másnap délben voltam rosszul! most a nyolc napos szünetben nem jött meg a vérzésem! Tegnap elkezdtem szedni a következő adagot. ma a védőnőm tanácsára csináltam tesztet és negatív lett. Most akkor terhes vagyok? Ilyenkor mi a teendő?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza kimaradt menstruáció témában

Tisztelt Kérdező!

Ha nincs semmi panasz, várhat a következő gyógyszerszünetig. Ha akkor sem jön meg a vérzés, ismételt terhességi teszt és nőgyógyászati vizsgálat javasolt. Terhesség fennállhat, de még esetleg túl korai és a teszt nem mutatja, de más okok is vezethetnek vérzéskimaradáshoz.

Üdvözlettel,

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. február 07., 14:41; Megválaszolva: 2011. február 10., 00:18
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...