Gombaölő kúp ellenére visszatérő fehérfolyás

A problémám körülbelül 2 éve áll fenn. Állandó, szagtalan, bőséges fehérfolyásom van. Az orvos már kétszer is felírt két különböző gombaölő kúpot, de kis idő múlva ismét jelentkezett a probléma. 3 évig szedtem fogamzásgátlót, 3 hónapja hagytam abba - lehet a fogamzásgátló mellékhatása volt? De még mindig megvan. Attól félek, hogy ez nem is gomba, hanem bakteriális fertőzés, valami sokkal komolyabb dolog, és félrekezelt az orvos.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati fertőzés témában

Kedves Hölgyem! Ez csak akkor derül ki, hogy milyen kórokozó van jelen, ha hüvelyváladék-vizsgálat történik, ezt kérje orvosától vagy keressen fel másik orvost. A kezelés után Gynoflor javasolt a normál flóra helyreállítására.

Kérdés: 2010. augusztus 12., 09:42; Megválaszolva: 2010. augusztus 12., 11:47
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele
Ciszta vagy petefeszekrak?
vérzészavar, hormon