• Mitől lehet elkapni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Nő/Úr! Rákszűrésen gennyes méhszájgyulladást talált az orvos. Dalacin-t hüvelykrémet írt fel rá, a páromat nem kell kezelni, azt mondta. A párommal hűségesek vagyunk egymáshoz, 100%-os a bizalmunk egymás felé. A páromnak semmi tünete, nekem ritkán vizes kevés folyásom volt. Lázas nem voltam. Mennyi idő a gyógyulás és a krém ha elfogy honnan tudom, hogy meggyógyultam? Szülést, teherbe esést befolyásolhatja? Szeretném megkérdezni, hogy egyáltalán mitől kaphattam el ezt a betegséget? Köszönöm a segítséget előre is!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati fertőzés témában

        Kedves Hölgyem! Nem feltétlenül kell hozzá nemi aktus vagy hűtlenség, felszálló fertőzésként is kialakulhat. A gyógyulás időtartama előre nem határozható meg, ha a krém elfogy, és még panaszos, menjen vissza kontrollra. Ha úgy beszélték meg, hogy mindenképp visszamegy kontrollra, akkor pedig panaszmentesség esetén is menjen vissza. Amíg vége nincs a kezelésnek, ne éljenek nemi életet. Ha szövődménymentesen meggyógyul, nem befolyásolja a teherbe esést a probléma.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 16., 12:40; Megválaszolva: 2011. április 18., 09:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés