Nemi fertőzés

Tisztel Dr. Nő/Úr! 38 éves nő vagyok, a kérdésem a következő. Hüvely folyásom van, sárgás, nem bűzös, inkább sűrű állagú. Viszont nem mindennapos, van, hogy napokig nem jelentkezik, majd egy nagyobb adagban amit meg is érzek távozik. Fél éve voltam nőgyógyásznál (hüvelyfertőzés miatt) ahol, a hüvely heveny gyulladása volt a diagnózis, a natív kenet: III-es tf. volt. Pimafucort kenőcsöt és egy kúpot kaptam. A jelenlegi tüneteim mellé még a húgycső enyhe csípését érzem, szintén nem rendszeresen, hanem időnként, vizelet ürítéskor, vagy a nélkül is. Nőgyógyászhoz már bejelentkeztem, a kérdésem az lenne, hogy a húgycső csípő érzete kapcsolódik-e a hüvely fertőzéshez, vagy külön induljak el kivizsgálásra? A tünet lassan két hónapja tart, egyéb jelenség nincsen, a menstruációm rendszeres, két szülés történt. Köszönettel: Tímea

Dr. Csuth Ágnes válasza nőgyógyászati fertőzés témában

Kedves Tímea!

A húgyúti panaszokat okozhatja felszálló nőgyógyászati fertőzés, egyelőre csak a nőgyógyászati vizsgálat elegendő lesz, mondja el, hogy vizelési panaszai is vannak, ezt az orvosnak tudnia kell.

Kérdés: 2011. augusztus 22., 13:22; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 10:00

Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek

Canesten combi szúró fájdalmat okoz....
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Az elmúlt hónapokban a nőgyógyászom többször is felírta a Fluconer tablettát (2db) , de a panaszaim megmaradtak. Most a...
Állandóan visszatérő gyulladt nemi...
Tisztelt Doktornő! A kislányom problémája lassan 1 éve tart amióta óvodába jár. Először a pirosságra lettem figyelmes a nemi szervénél...
szemáremajak viszketés
Kedves doktornő! Tegnap óta viszket a szemérem ajkam és nem tudom hogy miért.Éppen menzesz előtt állok és Canesten krémmel kenegetem, nemi...
Mi a baj?
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Fehér folyásom van, néha viszkető érzéssel és enyhén szúrós szaggal. Ez a problémám már 16 éves korom óta tart....
Mitől lehet elkapni?
Tisztelt Dr.Nő/Úr! Rákszűrésen gennyes méhszájgyulladást talált az orvos. Dalacin-t hüvelykrémet írt fel rá, a páromat nem kell kezelni, azt...