Candida

Tisztelt Doktor Nő! A minap voltam a Nőgyógyászomnál és fehér túrós folyást észlelt nálam. Érdeklődnék hogy ez gombás fertőzés-e mert égő viszkető érzést nem érzek. Szeretném még kérdezni hogy ez a folyás az intim zuhany segítségével elmúlhat-e? Ha nem akkor alkalmazhatom-e erre a problémára a canesten combi-t? Előre is köszönöm a válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati fertőzés témában

Kedves Hölgyem! A fehér túrós folyás valóban Candidára utal, de persze biztosat mondani csak a tenyésztés után lehet. Az orvos nem rendelt semmit? Vagy levette a tenyésztést és vissza kell menni az eredményért? Ha ez utóbbi van, akkor az ő rendelése nélkül még ne alkalmazzon semmilyen kezelést. Ha csak vizsgálat történt, és nem kell az eredményért visszamenni, kipróbálhatja a Canesten Combit.

Kérdés: 2010. augusztus 09., 08:31; Megválaszolva: 2010. augusztus 10., 14:08
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Ciszta vagy petefeszekrak?
Fertőzés lehet
Mell elváltozása
Késői pete érés , PCOvagy...
Hüvelyi folyás