• Candida vs. szeretkezés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Úr/Nő!

        Azzal a kérdéssel fordulnék önhöz,hogy nemrégiben candidát állapítottak meg nálam ,elkezdődött a kezelés és a diétám is .A kezelés kezdete óta nem voltunk együtt (ez már kb 2 hete). Kérdésem konkrétan az lenne hogy szabad-e a párommal együttlennem természetesen egyenlőre amíg teljesen meg nem gyógyulok óvszerrel (mellette szedem a fogamzásgátlót is )vagy így is életbeléphet a pingpong effektus?Jobblenne ha megvárnánk a kezelés végét vagy így nem lesz baj?Párom is kezelve lett a krémmel amit felírt a doki,de neki ez elég, vagy nem kéne neki is diétáznia?

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygomba témában

        Kedves Hölgyem!

        Ez egyrészt attól is függ, hogy milyen kezelést kap, illetve, hogy vannak-e még panaszok. Hiszen van olyan hosszabb ideig tartó kezelés, ami mellett az együttlét engedhető, de lehet, hogy párjának is kellene kezelés a visszatérő fertőzés elkerülése érdekében. Írja le, hogy milyen gyógyszereket kap, és milyen panaszok voltak, és vannak, és akkor tudok segíteni.

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-04-14 19:16:51; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 09:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés