Endometriózis - kiegészítés

Tisztelt Doktor Úr! Köszönöm a válaszát! Azt kérdezte, hogy felmerült-e a gyógyszeres kezelés lehetősége. A kezelőorvos nem mondta, hogy van ilyen lehetőség. Rákérdeztem, hogy nincs-e valami más kezelési mód, mint az újabb műtét, esetleg gyógyszeres terápia. Azt mondta, hogy az én esetemben az újabb feltárást látja végleges megoldásnak. Ezt a mondatát nem egészen értettem: Kérem, a kezelőorvosát alkalommal folyamatosan konzultáljon, Ön mindenkit kérdezzen meg, de: "csak az operatőr beszéljen " Arra kér, hogy a kezelőorvossal folyamatosan konzultáljak és fogadjam el, amit ajánl? Válaszát előre is köszönöm!

Dr. Kiss György válasza Endometriosis témában

Tisztelt Hölgyem! Az operatőr ismeri az anatomiai helyzetet és, hogy milyen elváltozást távolitott el, erre értettem, hogy csak egy ember beszéljen, ugyanakkor Önnek jogában áll mások véleményét is kérni és ezek ismeretében konzultálni kezelőorvosával. Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2017. június 11.

Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek

Kórszövettani lelet
Tisztelt Doktornő, 2 héttel ezelőtt vakbélműtéten estem át és nézegetve a kórszövettani leletemet, kérdések merültek fel bennem. BEmásolom Önnek a leletet:...
Endometriózis
Üdvözletem. A kerdesem az lenne, hogy, mennyire függhet össze az endometriozis a bél gyulladással? Fekélyes végbélgyulladást diagnosztizáltak nálam majd...
Nőgyógyászati problémámra mi a tanácsa?...
Tisztelt Doktor Nő/Úr! A férjemmel három éve nem védekezünk, de csak az utobbi másfél évben kértem orvosi segítséget, mert a Diane 35 fogamzásgátló...
Endometriózis miatt milyen...
Tisztelt Doktornő! 34 éves vagyok, van gyermekem, endometriozisomat egy hónapja műtötték laparoscopiával. Most 4 hónapig injekciót kapok. Az a kérdésem,...
Decapeptyl, depot után
Tisztelt Dr.Úr! Kérdésem az, hogy a, Decapeptyl, depot (3, 75mg) után, mennyi az az idő, aminek el kell telnie, hogy babát vállalhassunk? Próbálkozunk, de...
Barna ovulációs folyás antibiotikumtól