• Endometriózis

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözletem. A kerdesem az lenne, hogy mennyire függhet össze az endometriozis a bél gyulladással? Fekélyes végbélgyulladást diagnosztizáltak nálam majd később az endometriozist is. Valószínűnek tartom, hogy emiatt van a bélgyulladásom és a hasmenésem. Visannet szedem, a hasfájásom csökkent minimálisan viszont a hasmenésem puffadásom és medence fájdalmam nem szűnik csak pár napra. A laborom jó. kontroll tükrözést és endometriozis specialistat javasoltak. Mi a teendőm még?

        Dr. Kiss György válasza a endometriosis témában

        Tisztelt Hölgyem ! A bélfal károsodása az endometriosis által sokfajta tünetben nyilvánulhat meg ,igy nem zárható ki az sem, hogy a bélfal szöveti szerkezetében, vérellátásában bekövetkezett károsodás gyulladásos tünetek formájában jelentkezik. A kontroll tükrözés és az endometriosis specialistával történő konzultáció lehet valóban a kérdés kulcsa,megoldása és enyhithet panaszain. Részemről/ nem szeretném a szakemberek számát növelni / a gastroenterológus véleménye és consultációja az endometriosis specialistával járható utnak tünik. Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2019. február 26., 15:55; Megválaszolva: 2019. március 02., 09:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: