• Nőgyógyászati problémámra mi a tanácsa?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! A férjemmel három éve nem védekezünk, de csak az utobbi másfél évben kértem orvosi segítséget, mert a Diane 35 fogamzásgátló abbahagyása után elég sűrűn jöttek a menstruációs problémáim. Kétszer végeztek nálam küretet (szülni, még nem szültem). Ez annak tudható be, hogy igen hosszú ideig és erős vérzésem volt. 2009. decemberben laparoscopiát végeztek primaer sterilitas miatt, melynek sotán chromohydrotubatio átjárható kürtöket igazolt. Tekintettel az észlelt PCO-syndromára, a petefészkek multiplex endometriosisos csomot eletrocoaguláltak. 2010 februárban, márciusban az endometriosis miatt kaptam injekciót. Hatot kellett volna, de olyan kemény változó kori tüneteket produkáltam, hogy nem mentem több injekcióra. Utoljára februárban volt menstruáciom. Ez mellett alúl müködő pajzsmirigy problámám is van. Most jelenleg nem szedek semmi gyógyszert, de SunRider gyógytermékeket kezdtem el szedni. Mi az Őn véleménye, mit tegyek?

        WEBBeteg szakértő válasza a endometriosis, teherbeesés, terhesség témában

        Tisztelt Kérdező! Kezelni kell az endometriosist, beéllítani a pajzsmirigyhormonok pótlását, követni kell, beindul-e (beindítható-e gyógyszeresen) a peteérés, vissz kell amenni a meddőségi szakrendelésre illetve a nőgyógyászhoz. Ha mindezek mellett sem sikerül a terhesség, inszemináció, majd lombik program lehet a következő lépés. Üdvözlettel,


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 06., 18:37; Megválaszolva: 2010. július 10., 17:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés