Zöldes, barnás folyás - hüvelygomba?

Kb. 2 hónapja zöldes-barnás folyásom van, és viszket is lenn. Elszedtem a canesten kombi tablettát, de továbbra is folyásom van és viszketek. Nőgyógyászhoz azért nem megyek, mert szűz vagyok, (pontosan e probléma miatt) , és így fájdalmas lenne a vizsgálat. Lehetséges, hogy a 2 hónapja elkezdett fogamzásgátló miatt van ez a problémám? Előtte is előfordult viszketés, nem folyamatosan, 2 hónapja viszont nem akar elmúlni. Szedek még olyan gyógyszert is, ami szárazságot okoz. Mi a legjobb módszer hüvelygomba ellen? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza hüvelygomba témában

A gyógyszeres kezelés szájon át a leghatékonyabb kezelési módszer.

A zöldes -barna folyás azonban más kórokozó jelenlétét is felveti, így javasolt a szakorvosi vizsgálat. Ahol a megfelelő készítményt javasolni fogják.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. április 22., 20:14; Megválaszolva: 2012. április 23., 22:43
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
HPV teszt eredménye