• agyrázkódás után 1 hónappal

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő/úr! 1 hónapja volt enyhe (eszméletvesztés nélküli) agyrázkódásom (fejfájás, hányinger, bizonytalanságérzet), röntgen és CT nem mutatott ki semmit. 3 nap teljes ágynyugalom +2 pihenőnap után újra dolgoztam (ülőmunka monitor előtt). Úgy tűnt már, hogy sokkal jobban vagyok, bár a fülem zúg és be van dugulva, és estére mindig rosszabbul vagyok. De az utóbbi pár napban a fejem is jobban fáj, gyakran nyomást érzek a halántékomnál vagy máshol, a hányinger és kis szédelgés is visszajött. Fekvésre jobb lesz. Ez normális 1 hónap után, vagy nem pihentem ki eléggé? Orvoshoz kéne mennem? Háziorvos vagy neurológus vagy vissza a traumatológiára, ahol a CT készült? Csináltatni kéne újat? Vagy nem kell megijednem? Holnap mindenesetre fül-orr-gégészhez megyek... Köszönöm a segítséget! Anna

        Dr. Kerekes Éva válasza a agyrázkódás témában

        Kedves Anna! Egy agyrázkódás elhuzódhat 1-2 hónapig, és valóbban ki kell pihenni. Ne ijedjen meg, a háziorvossal megbeszélheti, ismételt szakorvosi vizsgálat nem tünik indokoltnak. A háziorvos felirhat gyógyszert, amit átmenetileg szedni kell. Segithet még a Ginco is. Mielőbbi teljes felépűlést kívánok!


        Dr. Kerekes Éva
        neurológus, gyermekneurológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Kerekes Éva

        Kérdés: 2012. február 06., 16:49; Megválaszolva: 2012. február 07., 21:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: