Lehet enyhébb agyrázkódás?

Tisztelt Doktorúr/Doktornő! Arról szeretnék érdeklődni hogy Ön szerint ez lehet e enyhébb fokú agyrázkódás? Tegnap este nagyon bevertem a fejem egy szagelszívónak a vaskeretébe. Amikor megtörtént utána nemsokkal elkezdtem szédülni, mintha részeg lennék, nagyon fájt. Még az este folyamán lett egy dudor a fejemen, ahol beütöttem, hányingerem lett az eset után, vontatottabban beszéltem. És mielőtt elmentem aludni tompa fejfájást éreztem, ami azóta is tart hol enyhébb, hol súlyosabb mértékben. A mai napon olyan kótyagos vagyok, kóvályog a fejem, időnként enyhe szédülésem van, és a hányinger megmaradt. Nagyon Köszönöm szépen előre is segítségét! Üdvözlettel, Fruzsi

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a agyrázkódás témában

Kedves Kérdező! Igen. A leírás alapján enyhe agyrázkódás lehetséges. Kezelése pár nap kímélő életmód, lehetőleg fekvés, és a tünetek enyhítése, fájdalomcsillapító, hányingercsillapító adása,szükség szerint.Panaszai rövidesen megszűnnek majd.Ha nem, akkor mindenképpen mutassa meg magát orvosnak. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2019. november 05., 14:35; Megválaszolva: 2019. november 06., 07:55
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Bfs?
Szédülés MRI lelet
fejfájás
fej felszínének fájdalma
Aneurysma gyanú