Fejserules

Tisztelt Doktornő. Nekem volt egy autobalesetem, multhét csütörtökön. Aznap megvizsgaltak ct, szemvizsgalat, Hala Istennek semmit nem találtak. Azonban aznap este óta, néha látok lila kis foltokat, néha felvillannak a szemem előtt, eleinte a bal oldalon voltak, lehetseges azert mert bal oldalon a fülem fölött ért az ütés. Ön szerint az ütés miatt lehetnek még ezek, és elmúlnak majd idővel? Köszönöm doktornő előre is a válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza agyrázkódás témában

Kedves Kérdező!

Kisebb agyrázkódást a CT nem tud kimutatni, erre csak a tünetek alapján lehet következtetni.Ezek közül legfontosabb a fejfájás, szédülés, hányinger, emlékezetkiesés.Általában 8-10 nap alatt ezek a panaszok megszünnek. Az Ön által leírt látási tünetek miatt ne aggodalmaskodjon, valószínűleg ezek is múló jellegűek lesznek.

Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2020. december 14., 06:38; Megválaszolva: 2020. december 14., 08:20
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Lehet enyhébb agyrázkódás?
Tisztelt Doktorúr/Doktornő! Arról szeretnék érdeklődni hogy Ön szerint ez lehet e enyhébb fokú agyrázkódás? Tegnap este nagyon bevertem a fejem...
Agyrázkódás utáni fejfájás
Kedves Doktornő! Kb. 3 hete beütöttem a koponyámat (bal temporális csont hátsó-felső részénél) . A koponyacsont nem sérült meg, nem...
Arc zsibbadás
Jó napot kívánok. 2017.12.08-án ájulás következett be nálam amiből fakadóan bevertem a fejem jobb oldalát a jobb halántékom felett. Hatalmas...
Nyaki gerincsérv
Egy hónappal ezelőtt eséses sportbalestet szenvedtem, a fejemet komolyan beütöttem kövekbe. Megröngeneztettem magam, törés repedés nem volt. Amikor...
fejsérülés következményei
Tisztelt Doktornő! a problémám a gyakori szédüléssel kapcsolatos.Sajnos nagyon gyakran ütöm be a fejem. Most nov 17.én sokadjára szintén...