Orvos válaszol: Gyermektervezés

Gyermektervezés
Összes kérdés a(z) Gyermektervezés témában Gyakori kérdések a(z) Gyermektervezés témában

Roaccutan utani terhesség

2019-05-20 14:04:09

Tisztelt Doktornő! 9 hónapig szedtem Roaccutan tablettát, az lenne a kérdésem, hogy a szer elhagyásától szmítva mikor vállalhatok biztonságosan gyermeket? Nagyon eltérő véleményeket olvasok, 1 hónaptól 2 évig terjedő időszakról is olvastam már....

Peteérés serkentése

2019-05-20 09:23:42

Tisztelt Dokor Úr/Hölgy! 6 hónapja természetes úton szültem egy kisfiút. Nagyon hamar megfogant. A terhesség alatt a vérvételkor kiderült, hogy pajzsmirigy alulműködés van. Gimnazista koromban kött elő, de pár év után elhahytam a gyógyszert, mert minden...

Árt az anyai méhben a magzatnak a pszhiáter írt gyógszerek?

2019-05-05 16:15:24

Jó napot kívánok. Elég komoly kérdéssel fordulnék Önökhöz. A pszhiáter küldött a nőgyógyászhoz, a nőgyógyász küldött a pszhiáterhez.Választ persze nem kaptam így itt próbálok a kérdésemre választ kapni. A kérdésem a következő.: Pszhiáter...

Menstruációs zavar

2019-04-22 19:44:11

Udvozlom! A parommal babat szeretnenk 2019 januar ota. 2018 augusztusaban hagytam abba a fogamzasgatlo szedeset 10 ev utan. A ciklusom meg mindig nem rendszeres, 22-29 nap kozott mozog. Az lenne a kerdesem,hogy ez meg normalis vagy mar helyre kellett volna allnia? Illetve...

Terhesség a párommal

2019-04-10 17:55:48

Azután érdeklődöm párommal hónapok óta próbálkozunk és nem sikerül össze hozni a gyermeket mi lehet a próbléma? Szex közbe nem mindig élvezek el! Előre is köszönöm a segítséget!

3.napi ciklusvervetel eredmeny

2019-03-15 17:02:29

Tisztelt Doktorúr/Doktornő! 34 eves leszek (van egy 5,5 eves kislanyunk aki spontan 4.hónapra fogant) egy eve próbalkozunk kistestverrel sikertelenül. Elkezdtük meddősegi kivizsgálast. Fèrjem spermaszam vizsb.rendben. En ciklusom 25 napos de elötte már 2 nappal...

Kérdés missed ab trauma kapcsán

2019-03-13 14:21:39

Tisztelt Doktor Úr! Március 4-én missed ab műtétem volt. A babánk 6 hét 5 napos méretű volt, mikor megállapították, hogy meghalt. Mindez a 11. hét elején. A terhesség eleje óta küzdöttem durva bronchitissel, köptetőket, Ospamoxot, illetve Foster inhalálót...

Gyermek vállalás

2019-03-13 10:18:25

Tisztelt doktor úr /nő Ha az apa 0Rh pozitív és az anya is 0Rh pozitív azt hallottam hogy nagy a kockázat a down szindrómás gyermek születésének? Köszönöm válaszát. Üdv Mónika

Babára várva

2019-03-05 15:33:25

Tisztelt Dr Úr! Ciklus 13.napján Bal ováriumbsn11mm,es folliculus. Endometrium 9mm. Cikusaim 33nap körüliek. Lehetséges ebből még domináns tüsző,ovuláció? Köszömöm válaszát!

Raynaud szindroma

2019-03-04 19:41:43

Tisztelt Doktor úr! Megállapitották nálam a raynaud szindromát! Az lenne a kérdésem, hogy már több mint egy éve probálkozunk a teherbeeséssel, esetleg össze függhet ez a betegség azzal, hogy még nem sikerült? Esetleg a raynaud szindroma befolyásolhatja e a...

Uterus bicornis

2019-02-26 16:36:26

Jó napot! Beáta Vagyok 2 szarvu mehem van azaz Uterus bicornis 4 eve szeretnek kisbabat De Nem sikerul nagyon sok orvosnal jartam Mondtak hogy meg lehet muteni de Fel millio a mutet Az borzalmassan sok Az lenne A kerdessem higy mege mitene?

Baba vállalás

2019-02-07 13:42:50

Jó napot kívánok. Nekem elég összetett kérdésem lenne. Remélem sikerül megfogalmaznom. Első kapcsolatomból születettek 2014-ben iker kétpetéjű kislányaim. (27éves voltam akkor) Voltak komplikációk.. (24 és 34 héten szívritmus zavar nekem, a kislányaim...

Nőgyógyászati hormon vizsgálat

2019-02-06 07:57:31

Tisztelt Doktor Nő! A férjemmel babát szeretnénk, ezért elmentem hormon viszgálatra a ciklus 5. napján. A vérvételen a következő adatok láthatók: TSH 3, 467 mIU/l; FSH 6, 0 IU/L; LH: 6, 75 mIU/L; Prolactin: 2, 66 mIU/L; Tesztoszteron: 1, 33 nMol/L Az...

Martonné Molnár Georgina

2019-02-03 13:45:47

Tisztelt doktor úr. Van már 2 gyerkőcöm. Császármetszés el születtek. 4 és 2 évesek. KB 6 hónapja próbálkozunk a 3. Gyerekkel de nem jön össze. Maga szerint milyen vizsgálat lenne szükséges vagy egyáltalán kellene e? Várom válaszát

A Lányom vállalhat- e gyermeket?

2019-01-17 15:23:12

Tisztelt Doktor úr / doktor nő! A Lányommal kapcsolatban szeretnék kérdezni. A Lányom 10 éves koráig jól tanult, 5-ös volt minden tárgyból, aktív volt az iskolában. 10 - 11 éves korában vettünk észre jeleket: bepisilés, zárkózottá vált. Később a...

Laborértekek

2019-01-17 11:03:26

Ciklus 5.napján történt a vérvétel.sikertelen teherbeesés miatt már másfél éve.tudna segiteni az eredményt illetően.illetve hogy javasolt e vmi kezelés.köszönöm Az értékek ami nem jó Dhea-s 10, 29 Testosteron 1, 89 250 oh cholec 23, 54

Peteérés

2019-01-16 10:02:30

Tisztelt Dr.úr! Kb fél éve szeretnénk babát a parommal, rendszeresen szeretkezünk, vitaminokat szedünk, hőmérőzök, ami már már flusztrál, mert most is végig fent volt a hőm 36, 8 korul, alaphőm 36, 4.28-29 napos ciklusaim vannak általában, csak nagyon sztem...

gyerekvállalás és könnyű drogok

2019-01-14 09:04:11

Tisztelt Doktor Úr/Nő! A párommal közösen babát tervezünk. A párom (nő) sosem fogyasztott sem drogot sem pedig egyéb tudatmódosító szert. Én ritkán használok (másfél, 2 havonta) metanfetamin (speed) és MDMA (extasy) tartalmú szereket. Ezeket, hogy...

pajzsmirigy gyulladás jód.

2019-01-10 11:45:50

Tisztelt Doktornő. Két vetélés után, pajzsmirigy gyulladást állapítottak meg ultrahanggal és a Tsh-m is magas picit 4.9. Endokrinológus napi 0.375 mg Letroxot írt fel. Mivel kivizsgáltattuk, nem autoimmun eredetű a gyulladás. Kérdésem: milyen terhesvitamint...

Gyermekvállalás lábödéma mellett

2018-12-10 11:08:46

Tisztelt Doktor Úr! Az alábbi probléma miatt írok önnek: Lehetséges-e gyermekvállalás 31 éves nőnél, örökletesen kisebb szívbillentyű okozta lábödéma és túlsúly mellett? 165cm, 100kg, vizesedett lábak.