Alacsony progeszteron

Kedves Doktor Nő! 7 honapja szeretnenk babat a parommal (vele minden rendben van) . Az ultrahangok alapjan a peteeresem is rendben. Ami zavar,hogy menstruacio elott 5 nappal barnazok. Voltam 3.es 21.napi vervetelen. A 3.napi eredmenyeim: TSH 1.4 mlu/L, fsh 8.6 U/L,LH 9.5 U/L, prolactin 496 mlu/L (ref.70-566) , progeszteron 4.1nm/L,tesztoszteron 1.7nmol/L, osztradiol 145pmol/L. 21.napi eredmenyek: fsh 3.9U/L, lh 7.6U/L, prolactin 500 mlu/L (ref.: 59-619) , progeszteron 36nm/L, tesztoszteron 1nmol/L, osztradiol 660pmol/L A 21.napi progeszteron 36nm/L amire azt mondta az orvosom,hogy alacsony de nem igenyel gyogyszert. Nem hagy nyugodni ez a dolog. On mit gondol? Koszonom szepen elore is!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza hormon témában

Kedves Kérdező!

Elküldött eredményei rendben vannak. 2x1 Inofolicot javasolnék (leírása szerint talán használja is ) .

Üdvözlettel: Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2019. június 28., 11:07; Megválaszolva: 2019. július 11., 20:49
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Emelkedett férfi FSH és LH érték
Tisztelt Doktor úr! Gyerekvállalás előtti felmérés részeként teljes labor és hormon vizsgálatot végeztettem. Az alábbi emelkedett eredményeket...
Laborlelet kiértékelés
Tisztelt Cím! Az alábbi laborleletem értékei alapján azt szeretném tudni, hogy van-e esélyem a terhességre. 41 éves vagyok, minden hónapban pontosan...
Lehetek terhes?
Tisztelt Doktornő! Az lenne a kérdésem fenn áll e a teherbeesés esélye ha a nemi aktus után 4 nappal Ellaone 120 órás tablettát vettem be,viszont 2...
Meddőségi problémák
Tisztelt Doktor Úr! Négy éve szeretnénk kisbabát. 3/4 év után elkezdtük a vizsgálódást. Nálam kiderült, hogy magas a prolactin szintem....
Gyermekvállalás
Kedves Doktornő! 10 évvel ezelőtt Letroxot kellett szednem, emelkedett TSH érték miatt. Miután ez az érték helyreállt, letehettem a gyógyszert. A...