• Alacsony progeszteron

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Nő! 7 honapja szeretnenk babat a parommal (vele minden rendben van). Az ultrahangok alapjan a peteeresem is rendben. Ami zavar,hogy menstruacio elott 5 nappal barnazok. Voltam 3.es 21.napi vervetelen. A 3.napi eredmenyeim: TSH 1.4 mlu/L, fsh 8.6 U/L,LH 9.5 U/L, prolactin 496 mlu/L (ref.70-566), progeszteron 4.1nm/L,tesztoszteron 1.7nmol/L, osztradiol 145pmol/L. 21.napi eredmenyek: fsh 3.9U/L, lh 7.6U/L, prolactin 500 mlu/L(ref.:59-619), progeszteron 36nm/L, tesztoszteron 1nmol/L, osztradiol 660pmol/L A 21.napi progeszteron 36nm/L amire azt mondta az orvosom,hogy alacsony de nem igenyel gyogyszert. Nem hagy nyugodni ez a dolog. On mit gondol? Koszonom szepen elore is!

        Dr. Tekse István válasza a hormon témában

        Kedves Kérdező! Elküldött eredményei rendben vannak. 2x1 Inofolicot javasolnék ( leírása szerint talán használja is ). Üdvözlettel: Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2019. június 28., 11:07; Megválaszolva: 2019. július 11., 20:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Tekse Doktorúr.Kérdesem a következő lenne,lassan 1 eve szedem a cipralex 10mg napi 1 szem es Frontin 0,25 napi 1 szem gyógyszereket panik betegségre.Ferjemmel babat akarunk,de nem tudom,h mennyire volna káros ezek a gyógyszerek a a leendő...
        Jó napot kívánok. Enyhe pánikbetegségem van. Napi 1x10mg Cipralex és napi 1x0.25mg Frontint kell szednem. Kisbabát szeretnénk a párommal. A dr.nőm azt mondta ezeket a gyógyszereket lehet szedni a terhesség alatt. Olyan kérdésem lenne hogy...
        Tisztelt Szakértő! Nem rég olvastam arról, hogy míg régen általánosan elfogadott volt az, hogy a hímivarsejtek közül mindegyik képes a megtermékenyítésre ( ezek versenyeznek egymással a megtermékenyítésért) úgy a legújabb kutatások...
        Kedves Doktor Nő! 7 honapja szeretnenk babat a parommal (vele minden rendben van). Az ultrahangok alapjan a peteeresem is rendben. Ami zavar,hogy menstruacio elott 5 nappal barnazok. Voltam 3.es 21.napi vervetelen. A 3.napi eredmenyeim: TSH 1.4 mlu/L, fsh...
        Tisztelt Doktor úr! Férjemmel babát szeretnénk, amint lehet. Már január óta tervezzük, de akkor kiderült, hogy a TSH szintem magas (6,05), ezért nem próbálkoztunk. Pár hónapja szedem az 50-es Letroxot és a mostani értékem 3,24 lett. A többi...
        Kedves Doktornő/ Úr! Négy hónapja nem védekezünk a férjemmel. Most júniusban megtermékenyültem. Nem jött meg a menstruációm, pedig mindig pontos szokott lenni. Nem voltak premenstruációs tüneteim, viszont terhességi tüneteim már voltak....
        Tisztelt Doktornő/Doktorúr! A+ a vércsoportom, ellenanyag szűrésem pozitív, direkt coombs teszt pozitív, enzim reaktív pán antitest mutatható ki. Immunológiailag ki lettem vizsgálva, minden eredményem negatív. Babát szeretnék és az lenne a...
        Tisztelt Doktornő! 9 hónapig szedtem Roaccutan tablettát, az lenne a kérdésem, hogy a szer elhagyásától szmítva mikor vállalhatok biztonságosan gyermeket? Nagyon eltérő véleményeket olvasok, 1 hónaptól 2 évig terjedő időszakról is...
        Tisztelt Dokor Úr/Hölgy! 6 hónapja természetes úton szültem egy kisfiút. Nagyon hamar megfogant. A terhesség alatt a vérvételkor kiderült, hogy pajzsmirigy alulműködés van. Gimnazista koromban kött elő, de pár év után elhahytam a...
        Jó napot kívánok. Elég komoly kérdéssel fordulnék Önökhöz. A pszhiáter küldött a nőgyógyászhoz, a nőgyógyász küldött a pszhiáterhez.Választ persze nem kaptam így itt próbálok a kérdésemre választ kapni. A kérdésem a...