• Alacsony progeszteron

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Nő! 7 honapja szeretnenk babat a parommal (vele minden rendben van). Az ultrahangok alapjan a peteeresem is rendben. Ami zavar,hogy menstruacio elott 5 nappal barnazok. Voltam 3.es 21.napi vervetelen. A 3.napi eredmenyeim: TSH 1.4 mlu/L, fsh 8.6 U/L,LH 9.5 U/L, prolactin 496 mlu/L (ref.70-566), progeszteron 4.1nm/L,tesztoszteron 1.7nmol/L, osztradiol 145pmol/L. 21.napi eredmenyek: fsh 3.9U/L, lh 7.6U/L, prolactin 500 mlu/L(ref.:59-619), progeszteron 36nm/L, tesztoszteron 1nmol/L, osztradiol 660pmol/L A 21.napi progeszteron 36nm/L amire azt mondta az orvosom,hogy alacsony de nem igenyel gyogyszert. Nem hagy nyugodni ez a dolog. On mit gondol? Koszonom szepen elore is!

        Dr. Tekse István válasza a hormon témában

        Kedves Kérdező! Elküldött eredményei rendben vannak. 2x1 Inofolicot javasolnék ( leírása szerint talán használja is ). Üdvözlettel: Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2019. június 28., 11:07; Megválaszolva: 2019. július 11., 20:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Harc az ajakherpesz ellen
        COVID-19: hivatalos ajánlások
        Tájékoztatók az Egészségügyért Felelős Államtitkárságtól.
        Célzott molekuláris terápiák
        Számos daganattípusban áll rendelkezésre célzott terápia.