Orvos válaszol: Gyermektervezés

Gyermektervezés
Összes kérdés a(z) Gyermektervezés témában Gyakori kérdések a(z) Gyermektervezés témában

Kérem segítsen:)

2018-02-19 13:00:06

Kedves doktor! 21éves vagyok, volt egy abotuszom 3éve, után 2éve 39hetesen méhlepény leválás a baba meghalt, azóta beállt a menszeszem, most viszont 10dikén megjött, 16án elmúlott, tegnap viszont újra megjött.. Voltam dokinál Duphastont írt fel, 14napig napi...

Gyerektervezés

2018-02-15 09:38:44

Üdvözlöm! Párommal augusztus óta próbálkozunk babával (ekkor hagytam abba a fogamzásgátló szedését). Azóta voltam vizsgálatokon, a hüvelyi UH szerint minden rendben van (a vizsgálatot végző hölgy zárójelbe írt egy kérdést sárgateszt cysta...

Betarevin abbahagyasa gyermektervezes elott mikor?

2018-02-08 12:43:01

Tisztelt Doktor Úr/ Hölgy! Szédülés miatt fül -orr-gégész Betarevin 24 mg tablettat javasolt naponta ketszer! Kb. 1 honapja szedem, a szedules csokkent! Meg kb 20 napi adagom van. A gyogyszer tajekoztatojaban az all, hogy terhesseg alatt nem javasolt. Ferjemmel babat...

Lehet így valaha babám?

2018-01-30 06:16:26

Kedves Doktornő! Evek óta szorongós, pánikolós vagyok. Két éve szedek reggelente 0, 25 mg rivotrilt. Ilyen mennyiségben is karos lehet a magzatra? Vagy van olyan gyógyszer ami bizonyítottan nem káros vagy kevésbé kockázatos? Szeretnénk már kisbabát de...

anafranil szedése terhesség alatt

2018-01-22 12:53:40

Üdvözlöm! Kérdésem összetett. 5 vetélésem volt 3 a gyermekem születése elött 2011 ben szültem 2 pedig 2017 ben januárben és augusztus 31 én.Közben szenvedek pánikbetegségben amire mikor antidepreszanst anafralint szedtem tünet mentes voltam.De mivel...

Hormonvizsgálat

2018-01-22 10:21:41

Jo napot! Babát tervezünk és valoszinüleg hormon problémák miatt nem jött eddig össze! Ma reggel voltam vérvételen, viszont most körülbelül a ciklusom tizedik napján lehetek! Ez problémát jelenthet, vagy ha tényleg gond van (valoszinüleg magas prolaktin és...

Babavárás

2018-01-22 08:49:19

Kedves Doktornő! Férjemmel szeretnénk babát vállalni. Hetente 5*30 percet szoktam mozogni ugrálós aerobik edzés keretében, illetve heti egyszer szoktam két órát lovagolni. Az lenne a kérdésem, hogy vissza kell-e vennem az edzések intenzitásából, vagy ez nem...

Gyermekvállalás

2018-01-17 21:33:47

Tisztelt doktor úr! A feleségemmel gyereket tervezünk. Engem az érdekelne, hogy a spermáimra milyen hatással van egy bulisabb életmód. konkrétan; hétköznap kb semmi, hétvégente 1 berugás 8-10 sör/fröccs +néhány feles (de a rövidről amúgyis leteszek) kb 2...

Sorozatos vetélés

2018-01-17 16:23:53

Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Férjemmel szeretnénk 2. babát. Három vetélésen és egy sikeres terhességen vagyok túl (sorrendben két vetélés, egy sikeres terhesség majd megint vetélés). A legutolsó nyáron történt, de mind korán, 5-6 hetesen. 2017...

Fogamzasgatlo abba hagyasa utan

2018-01-07 11:37:10

Üdvözlöm.2017.05.29en abba hagytam a fogamzasgatlo szedeset lindynette 20. Az volna a kerdesem hogy mennyi idot kell varni a baba projektal es hogy ha nem jon ossze mennyi ido utan erdemes orvoshoz fordulni? Elore is koszonom.

Milligest

2018-01-05 16:11:58

Tisztelt Doktor Úr! 37 éves vagyok, 10 éve szedem a Milligest fogamzásgátlót. Szeretném abbahagyni, mert gyereket szeretnénk, viszont a jelenlegi levélből 4 szemet már beszedtem. Muszáj végig szednem, vagy mivel csak 4 szemről van szó, nyugodtan abba lehet...

Baba vállalás, szívgyógyszer

2017-12-29 17:14:44

Kedves Doktornő /Doktor úr! 2011-ben ablatiot végeztek rajtam, AVNRT miatt. Azóta Concort szedek, az 5 mg, kb. egy negyedét, mert továbbra is szapora a pulzusom. Sajnos elhagyni nem sikerült. A kardiológusom azt mondta, hogy a babavárás alatt azonban nem szedhető a...

DOXYCYCLIN

2017-12-01 18:04:38

Kedves Drnő. 33 éves anyuka vagyok. Második gyermeket tervezzük de magas volt a prolactin szintem így barátcserje kapszulát kezdtem szedni.Ez már lassan 2 hónapja. A héten a prolactin szintem visszaált a normál tartományba. Viszont a mai nap bőrgyógyász felírt...

Terhesség

2017-11-27 12:38:01

Tisztelt Doktornő Egy ideje próbálkozunk a teherbeeséssel ezért elmentem csináltatni egy nagy labort. Az eredményeim alapján minden rendben van, legalábbis a doktornő a laborban ezt mondta. De én aggódom kicsit a TSH értékem miatt ami 2, 9 lett. Utána olvastam...

Gyermekvállalás

2017-11-21 00:15:43

Tisztelt Dr. Úr! A kérdésem ön felé az lenne, hogy a párommal immár 4. éve vagyunk együtt.Felmerült bennünk a gyermekvállalás gondolata, viszont van némi félelmünk ezzel kapcsolatban, hiszen van közöttünk rokoni kapcsolat. Az én anyai nagymamám és a...

Teherbeesés

2017-11-16 11:31:54

Tisztelt Doktor úr! 43- sen párommal gyermeket szeretnénk, ami sajnos sikertelen. Van két nagy gyermekem és másfél éve terhes voltam. Az elvégzett hormonvizsgálatok eredményei jók voltak, bár előfordult alacsonyabb progeszteron szint. A méhem az átlagtól...

Gyermekvállalás / szteroid

2017-11-10 22:05:41

Tisztelt Doktornő! Párommal gyermeket szeretnénk. Sajnos köhögési rohamaim vannak, van alkalom amikor szteroidos inhalátort használok (Reviflut Axahaler 125/250). Csak és kizárólag csak akkor használom, ha erős a köhögés. Ez a terhességet illetve a...

Mirabella

2017-11-04 02:25:28

Szeretném megkérdezni hogy a Mirella 75/20mg nevű fogamzásgátlónak abba hagyás után mennyi a tisztulási ideje? És mit fontos tudni amikor le teszünk egy fogamzásgátlót mert gyermeket szeretnénk?

TSH babavárás

2017-11-02 17:08:08

Az elmúlt fél évben a TSH értékem a következőképp változott: Jún.: 1, 13 Júl.: 2, 33 Aug.: 1, 82 Okt.: 2, 67 (itt fT3: 6, 06). A kérdésem az, hogy problémás-e ez az ingadozás babatervezés szempontjából? Illetve a legutóbbi leletemen magas kicsit a fT3....