Martonné Molnár Georgina

Tisztelt doktor úr. Van már 2 gyerkőcöm. Császármetszés el születtek. 4 és 2 évesek. KB 6 hónapja próbálkozunk a 3. Gyerekkel, de nem jön össze. Maga szerint milyen vizsgálat lenne szükséges vagy egyáltalán kellene e? Várom válaszát

Dr. Tekse István válasza gyermektervezés témában

Kedves Kérdező! Egyelőre szerintem nem szükséges, ha még fél év múlva nem esne teherbe, akkor javasolt kivizsgálás. Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2019. február 16.

Kérdések és válaszok: Gyermektervezés

Gyerektervezés, hormonkérdés
Kedves Doktorúr! Ösztrogén dominancia gyanújával kértem 21. napi vértesztet, . A papíron nem ösztrogén van írva hanem ösztradiol. Oestradiol: 565 Pmol/L...
Baba vállalás Pszhiiáter által kiírt...
Jó napot kívánok. Kezdeném azzal, hogy azért fordulnék ide segítség/tanács után mert a pszhiiáterem május 10re adott leghamarabb időponott, és szeretnék...
Spermiologia eredmeny
Tisztelt Dr Papos Istvan! Párom 39 és 44 éves vagyok. Korábbi kapcsolatból mindegyikőnknek születtek gyermekei spontán fogantatással. Szeretnénk közös...
Tanácsot szeretnék kérni!:)
Üdvözlöm Beatrix vagyok. Rövid történetem! 2015márciusban teherbeestem viszont őt elvetettük. 2015novemberben szintén teherbeestem, őt megtartottuk, 2016....
Babavállalás esélye
Tisztelt Doktor úr! Nincs még gyermekem, 43 éves vagyok. Készítettem AMH vérvételt, melynek eredménye 0, 07 ng/mL Referencia: 1, 00-12, 60. Szeretném...
Lehet, hogy nem lehet gyerekem,...
Jónapot, Régebb óta kondizok, lassan 4 éve És táplálék kiegészítőket is szedek. Huzamosabb ideje. Tomegnovelot és Fehérje port. Néhány kihagyásokkal! Viszont...