anafranil szedése terhesség alatt

Üdvözlöm! Kérdésem összetett. 5 vetélésem volt 3 a gyermekem születése elött 2011 ben szültem 2 pedig 2017 ben januárben és augusztus 31 én.Közben szenvedek pánikbetegségben amire mikor antidepreszanst anafralint szedtem tünet mentes voltam.De mivel tervezünk még babát nem merem szedni néha egy egy sanaxot veszek be az rövid időre segit.Ha szedném az anafralint az az esetleges terhességnél a babának ártana? Illetve a másik kérdésem méhsövényem van a mit megütenek de érdemben nem kapttam választ ez okozhatta e a vetéléseket?:Inzulinrezisztenciám van 160 ch tartok 500mg merckforminxr mellett.Van magasvérnyomásom amire gyogyszert szedek. Köszönettel:Éva

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza a pánikbetegség, magas vérnyomás témában

Kedves Kérdező! A gyógyszer leírás szerint: Az Anafranil terhesség alatt csak akkor adható, ha a potenciális előny felülmúlja a magzatra kifejtett potenciális kockázatot, tehát szedhető, de javasolnám csak ha nagyon szükséges. A méhsövény is okozhat vetélést. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2018. január 22., 12:53; Megválaszolva: 2018. január 31., 20:06
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Lelet értelmezés - kérdés
Cipralex 10 mg terhesség
Hormonpanel-teherbeesés
Vérvétel elemzése
Babatervezés