• Vérvétel elemzése

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot! Bettina vagyok és több mint 1 éve probálkozunk a teherbeeséssel eddig sikertelenül.Van már gyermekünk mindkettönknek.Még a virus járvány elött voltam nögyógyásznál és ő elküldött vérvételre ugye a ciklus 3. illetve a 21.napján.Az eredmények megvannak de sajnos a járvány miatt nem tudok hozzá eljutni mert nem sürgös eset telefonon pedig nem érem el.Ezért fordulok önhöz hátha tudna nekem valamilyen véleményt mondani a vérvételi eredményemről.Rákszűresen is voltam annak az eredményét még nem tudom.A párommal minden rendben van! Mellékelten írom a labor eredményeket mert a fájl túl nagy a feltöltéshez! Válaszat köszönöm előre is! Ciklus 3-5.nap- Luteinizáló hormon:3,32IU/L Follikulus stimuláló ho:5,19IU/L Progeszteron:0,922nmol/L Ösztradiol:200,0 pmol/L Totál tesztoszteron :0,69nmol/l Prolaltin:329,00mIU/l TSH:2,700mIU/l Ciklus 21.nap- Progeszteron:20,200nmol/L Ösztradiol:497,0 pmol/L

        Dr. Tekse István válasza a labor témában

        Kedves Kérdező! Laborja lényegében rendben van, a TSH-t 2,5 alatt "szeretjük", hogy legyen babaprojekt mellett, de az Ön 2,7-je biztos nem gátolja, hogy teherbe essen. A biztonság kedvéért két hónap múlva kontroll TSH, fT4 vérvételt javasolnék a ciklus 2. felében ( tehát a 19-21. nap körül). Üdvözlettel: Dr. Tekse István Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www..szulesz-nogyogyaszt.hu

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Online kérdés feltevés - Webbeteg.hu További orvosok

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2020. május 01., 00:23; Megválaszolva: 2020. május 04., 11:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Ur! A probléma a következő lenne,babát szeretnénk a férjemmel,de sajnos én pánikbeteg vagyok.Napi 1 szem Cipralex 10mg os tablettát szedek.Mi a véleménye árthat a magzatnak vagy,jobban árt ha rosszul vagyok a pániktól.köszönöm
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! 8 hónapja próbálkozunk a babával, eddig sikertelenül! Tegnap csináltattam az első ciklus 3-5 napos hormonpanelt, aggódom az FSH érték miatt. FSH: 10,4 iu/l LH: 10 Prolaktin: 361 Ösztradiol:157,2 Progeszteron:...
        Jó napot! Bettina vagyok és több mint 1 éve probálkozunk a teherbeeséssel eddig sikertelenül.Van már gyermekünk mindkettönknek.Még a virus járvány elött voltam nögyógyásznál és ő elküldött vérvételre ugye a ciklus 3. illetve a...
        Tisztelt Doktor Úr! Férjemmel úgy döntöttünk, hogy elérkezett a gyermekvállalás ideje. Pár napja hagytam abba a fogamzásgátló szedését. Ditinell tablettát szedtem. Az lenne az egyik kérdésem, hogy érdemes-e várnunk, és védekezzünk még...
        Tisztelt Doktornő /Doktor Úr! Dermyc 150 mg tablettát vettem be (egy hét eltéréssel két db-ot). Mennyi időnek kell eltelni ahhoz, hogy terhesség esetén ne okozzon gondot? Elég a bevétel és az esetleges fogantatás között 6 hét eltelte?...
        Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Pikkelysömör ellen metotrexát injekcióval (Namaxir 15mg) kezeltek. A bőrgyógyászom az utolsó injekciótól számított 3+ hónapig javasolta a terhesség elkerülését, de a gyógyszer tájékoztatóján 6+ hónap...
        Tisztelt Doktor Úr / Nő! 26 éves nő vagyok. Párommal nemsokára ismét babát szeretnénk (2018 novemberében szültem), ezért elmentem egy vérvételre, ahol az alábbi eredményeket kaptam: TSH: 2,860 mIU/l (Referencia értékek: 0,550-4,780) FT4:...
        Tisztelt Doktornő! A következő eredményekkel milyen esélyem lehet spontán teherbe esni? TSH: 0,27 T3: 5,6 T4: 22,4 Válaszát előre is köszönöm!
        Kedves Tekse Doktorúr.Kérdesem a következő lenne,lassan 1 eve szedem a cipralex 10mg napi 1 szem es Frontin 0,25 napi 1 szem gyógyszereket panik betegségre.Ferjemmel babat akarunk,de nem tudom,h mennyire volna káros ezek a gyógyszerek a a leendő...
        Jó napot kívánok. Enyhe pánikbetegségem van. Napi 1x10mg Cipralex és napi 1x0.25mg Frontint kell szednem. Kisbabát szeretnénk a párommal. A dr.nőm azt mondta ezeket a gyógyszereket lehet szedni a terhesség alatt. Olyan kérdésem lenne hogy...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Sok nő küzd visszatérő hüvelyfertőzéssel, melyek között gyakori a gombás eredetű.
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.