• Betarevin abbahagyasa gyermektervezes elott mikor?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/ Hölgy! Szédülés miatt fül -orr-gégész Betarevin 24 mg tablettat javasolt naponta ketszer! Kb. 1 honapja szedem, a szedules csokkent! Meg kb 20 napi adagom van. A gyogyszer tajekoztatojaban az all, hogy terhesseg alatt nem javasolt. Ferjemmel babat tervezunk. Az lenne a kerdesem, hogy mennyi ido alatt urul ki a szervezetbol 2 honapnyi Betarevin, hogy biztosaggal nekivaghassunk a babaprojectnek? Koszonom valaszat.

        Dr. Tekse István válasza a gyógyszer témában

        Kedves Kérdező! A gyógyszer abbahagyását követően nyugodtan lehet próbálkozni. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2018. február 08., 12:43; Megválaszolva: 2018. február 13., 10:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: