AMH eredmény, újabb terhesség esélye

Szeretném megtudni, hogy ha az AMH értékem 37 évesen 0.26 ng/ml lett (a tartomány ami meg volt adva elfogadhatónak 1-12.6) , önmagában jelent e valamit. A TSH értékem 2, 0 mIU/l, hormonvizsgálaton nem voltam. Született már egy gyermekünk masfel éve és akkor 3-4 hónap után sikerült a terhesség. Hőmérőzök is reggelente, és egy kivétellel 3 hónappal ezelőtt úgy néz ki hogy van rendesen peteérésem, és 5-6 napos menstruációm. Ettől az alacsony eredménytől kicsit megijedtem, édesanyámnak 42 évesen volt menopauzája. Köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza AMH témában

Kedves Kérdező!

Önmagában az AMH érték nem mutatja a teherbeesés esélyét. Tekintettel korára, ha már fél éve nem sikerül teherbeesni, úgy komplex meddőségi kivizsgálás javasolt.

Üdvözlettel Dr Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2018. augusztus 08., 20:56; Megválaszolva: 2018. augusztus 20., 14:27
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Anti-müllerian hormon
Tisztelt Doktor Nő/Doktor úr! 36 éves vagyok, 3 éve babát szeretnénk. Menzeszem elhúzódó, 33-46 napra jött meg eddig, azonban most már második...
Laborlelet kiértékelés
Lehetek terhes?
Meddőségi problémák
Gyermekvállalás