• AMH eredmény, újabb terhesség esélye

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szeretném megtudni, hogy ha az AMH értékem 37 évesen 0.26 ng/ml lett(a tartomány ami meg volt adva elfogadhatónak 1-12.6), önmagában jelent e valamit. A TSH értékem 2, 0 mIU/l, hormonvizsgálaton nem voltam. Született már egy gyermekünk masfel éve és akkor 3-4 hónap után sikerült a terhesség. Hőmérőzök is reggelente, és egy kivétellel 3 hónappal ezelőtt úgy néz ki hogy van rendesen peteérésem, és 5-6 napos menstruációm. Ettől az alacsony eredménytől kicsit megijedtem, édesanyámnak 42 évesen volt menopauzája. Köszönöm válaszát.

        Dr. Tekse István válasza a AMH témában

        Kedves Kérdező! Önmagában az AMH érték nem mutatja a teherbeesés esélyét. Tekintettel korára, ha már fél éve nem sikerül teherbeesni, úgy komplex meddőségi kivizsgálás javasolt. Üdvözlettel Dr Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2018. augusztus 08., 20:56; Megválaszolva: 2018. augusztus 20., 14:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: