• pajzsmirigy probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szép napot ! A problémám a következő: Szem előredülledése, /különösen a bal /,fáradékonyság,se hízás-se fogyás,hideg göb van. Labor értékek :TSH 0.812,koleszterin 4.2,HDL 1.54,LDL 2.26 ,euthyreoid állapot. Vélemény: Struma nodosa 1.s,hideg göb 1.5 cm. Nem szeretném megszúratni... Nyaki ultrahang vizsgálat eredménye : Atherosclerosis jelei. Tavaly amikor a fenti leletek készültek,3 hónapig szedtem szelént ! A kérdésem az lenne,hogy szabad-e újból szednem? Üdvözlettel : L Istvánné

        Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy betegség témában

        Tisztelt kérdező/ Igen, szedheti.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2019. december 16., 08:32; Megválaszolva: 2019. december 23., 10:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: