Szputnyik v oltás

Kedves Doktornő/Dotor Úr! Göbösödés miatt a pajzsmirigyem bal lebenyének egy részét el kellett távolítani. Ennek következtében alulműködés alakult ki, melyre a laboreredmények függvényében napi 1 tabletta L-Thyroxin50 -et szedek. Jelenleg (orvosi ellenőrzés mellett) szünetel a gyógyszer szedése, a TSH legutóbbi értéke 4,3 volt. A kérdésem az lenne elfogadhatom-e a számomra felajánlott Szputnyik V vakcinát. Előre is köszönöm válaszát.

Dr. Fáklya Mónika válasza pajzsmirigy betegség témában

Tisztelt kérdező!

Igen.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2021. április 07., 15:10; Megválaszolva: 2021. április 12., 21:09
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Lehet inzulinrezisztancia?
Pajzsmirigy alul vagy felülműködés...
Tisztelt Dr. Nő/Úr Arra szeretnék választ kapni, létezik e olyan (hormon) injekciós kezelés kifejezetten pajzsmirigy alul vagy esetleg pajzsmirigy...
Fülcsengés hormonális gondoktól?
Szelén szedése
Jód tartalmú magzatvédő vitamin