Dr. Fáklya Mónika

Dr. Fáklya Mónika

endokrinológus, gyermekgyógyász
Bemutatkozás:

1993-ban végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán.

Mivel mindíg is gyermekorvos szeretem volna lenni, végzésem után a Debrecenben a Kenézy Gyula Kórház Gyermekosztályán kezdtem dolgozni, azóta is itt végzem munkámat.

2001-ben szakvizsgáztam csecsemő- és gyermekgyógyászatból, majd 2004-ben endokrinológiából. 2005 óta vezetek önálló gyermekendokrinológiai szakrendelést az osztályos, általános gyermekgyógyászati ellátás mellett. A szakvizsgákhoz természetesen az ország különböző gyermekosztályain szereztem meg a szükséges gyakorlatokat.

Magánrendelés: Debrecen, Bem tér 14.
Rendelési idő: kedd és csütörtök, 15-18 óra között.
Időpont kérése: 06-30/645-7664 telefonszámon.
Honlap: www.gyermekendokrin.hu

Legutóbbi válaszai

Tesztoszteronszint

Tisztelt kérdező! A laborok más-más referencia tartománnyal dolgoznak. Kérem ezeket írja a laboradatokhoz hozzá. Ennek hiányában érdemi választ nem tudok adni.

Inzulinrezisztencia

Tisztelt kérdező, Ezek az értékek nem kórosak, de a tendenciájukban már látszik, hogy érdemes lenne kerülnie a gyorsan felszívódó szénhidrátokat, és aerob mozgást végezni. Ezzel meg tudja előzni azt, hogy gyógyszert kelljen szednie.

Rákos elváltozásra utaló göb?

Tisztelt kérdező! A göb mérete miatt aspirációs citológiai vizsgálat javasolt. Ez fogja eldönteni, hogy a göb milyen indulatú. Endokrinológiai szakrendelést kellene felkeresnie.

Hiperinzulinaemia

Tisztelt kérdező! Ezek az értékek kizárják az inzulinómát. Nem szükséges kivizsgálás ennek irányában.

Pajzsmirigy zavar

Tisztelt kérdező! Ezzel az értékkel nincsen teendő. Követés javasolt.