Dr. Fáklya Mónika

Dr. Fáklya Mónika

endokrinológus, gyermekgyógyász
Bemutatkozás:

1993-ban végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán.

Mivel mindíg is gyermekorvos szeretem volna lenni, végzésem után a Debrecenben a Kenézy Gyula Kórház Gyermekosztályán kezdtem dolgozni, azóta is itt végzem munkámat.

2001-ben szakvizsgáztam csecsemő- és gyermekgyógyászatból, majd 2004-ben endokrinológiából. 2005 óta vezetek önálló gyermekendokrinológiai szakrendelést az osztályos, általános gyermekgyógyászati ellátás mellett. A szakvizsgákhoz természetesen az ország különböző gyermekosztályain szereztem meg a szükséges gyakorlatokat.

Magánrendelés: Debrecen, Bem tér 14.
Rendelési idő: kedd és csütörtök, 15-18 óra között.
Időpont kérése: 06-30/645-7664 telefonszámon.
Honlap: www.gyermekendokrin.hu

Legutóbbi válaszai

Inzulinrezisztens vagyok?

Tisztelt kérdező! Eredményei nem utalnak IR-ra.

Szputnyik v oltás

Tisztelt kérdező! Igen.

Lehet inzulinrezisztancia?

Tisztelt kérdező! Eredményei alapján érdemes felkeresnie egy endokrinológiai szakrendelést, mert a leírt értékek mindegyike mutat eltértést, Nem nagyok ezek, de érdemes foglalkozni ezekkel, tekintettel a fiatal életkorára. Összefüggés is lehet az eltérések mögött, ezt részletesen meg kell beszélni, mert nem csak életmód változtatásra,hanem kis adagú hormonpótlásra is szüksége van.

Dr Fáklya Mónikához: Terhesen pajzsmirigy alulműködéssel.

Tisztelt kérdező! A leletei alapján a jelenlegi gyógyszeradagja megfelelő. Jódos terhesvitamin szedhető az ön esetében is. A babának a mellékelt leletek szerinti hormonszintek nem okozhattak semmilyen problémát. Online rendelés akár nálam is elérhető, de több kollega indított ilyet a járvány ideje alatt. Éljen vele! Dr. Fáklya Mónika

Magas prolactin szint

Tisztelt kérdező! Igen szükséges a Bromocriptin, az adagot úgy kell beállítani, hogy lemenjen a Prolactin. sajnos nem mindig derül fény a hyperprolactinaemia okára. a többi eltérésnek több oka is lehet, kérem keressen fel belgyógyászt.