Fülcsengés hormonális gondoktól?

Tisztelt Doktor (nő)! Nagyon stresszes időszak után (családi gondok, nagyszülő halála, covid betegség) nem jött meg a menstuációm, a nőgyógyász cisztát talált, sárgatest hormont kaptam rá. A gyógyszer beszedése vége felé pánikrohamjaim lette, nem tudtam aludni és izomremegések is györtörtek. A menstuációm alatt folyamatos fülcsengés lépett, fel, ennek már másfél hónapja. A nőgyógyász szerint a sárgatest hormontól nem lehet. Engem már 2017-ben hashimotoval diagnosztizáltak, de tünet-és panaszmentes voltam, nem szedtem gyógyszert. A mostani nagylaboron nem mértek atpo-t, de a tsh 3.031 ulU/ml, ft3 5 pmol/l, az ft4 15,13 pmol/l (ref. 7,86-14,41) cortisol 575 nmol/l Vércukor, éhgyomri 5,3 mmol/l, vércukor terhelés (75g) 120 p 6,4 mmol/l, inzulin 5,5 ulU/ml, vércukor 60 p 6 mmol/l inzulin 60 perc 59,21 ulU/ml inzulin 120 perc 38,5 ulU/ml Nagyon zavaró ez a fülcsengés, endokrin/pajzsmirigy dolog miatt előjöhetett? Ha igen, van esély rá hogy elmúlik? Inzulin értékek Ön szerint rendbe vannak? Köszönöm. Köszönettel,

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza pajzsmirigy betegség témában

Tisztelt kérdező!

A leírt laborleletei rendben vannak. A fülcsengését nem lehet pajzsmirigy probléma számlájára írni.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2021. február 21., 18:13; Megválaszolva: 2021. február 22., 18:06
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Inzulinrezisztens vagyok?
Szputnyik v oltás
Lehet inzulinrezisztancia?
Dr Fáklya Mónikához: Terhesen...
Magas prolactin szint