Yasminelle fogamzásgátló szedhető e fogyi gyógyszerrel

yasminelle fogamzásgátlót szedek fél éve, viszont szeretnék pár kilótól megszabadulni, iszom a csala zsuzsa féle teát, amitől hasmenésem van, de hatásos a fogyókurában, most szeretném kipróbálni a hoddiát, viszont félek az esetleges mellékhatásoktól, és a fogamzásgátló hatástalanságától.Gyermeket még egy ideig nem szeretnék.Kérem segítsen a bizonytalanságom eloszlatásában.Köszönettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza fogyókúra témában

Kedves Kérdező!

Nincs vizsgálva a nem gyógyszernek minősülő fogyasztószerek és a fog. gátló közötti kölcsönhatás. Ha hasmenése van folyamatosan, akkor inkább végig óvszert javaslok kiegészítésként vagy a tabletta helyett. fogyókúra szakértőként pedig azt tanácsolom, hogy óvakodjon a hasmenést okozó fogyókúrás szerektől, mert eredményük látszati, átmeneti, és akár veszélyesek is lehetnek. Csak és kizárólag életmódváltással érhető el tartós fogyás.

Kérdés: 2011. március 17., 13:59; Megválaszolva: 2011. március 18., 09:01
Kérdések és válaszok: Elhízás
Diéta/fogyás
Kedves Doktor Úr/Doktornő! Elnézést kérek, hogy levelemmel zavarom Önt.Tanácsot szeretnék kérni fogyáshoz, diétához, mert úgy érzem, hogy...
túlsúly
Üdv! Tanácsot szeretnék kérni. Túlsúlyos vagyok, ami ellen tenni szeretnék. Elkezdtem futni, viszont azt olvastam, hogy túlsúlyosaknak nem ajánlott...
Fogyókúra, táplálkozás
Kedves Doktor Úr/Nő! Elnézést kérek, hogy levelemmel zavarom Önt. Azért írok Önnek, mert szeretnék érdeklődni, hogy miként tudnék leadni...
fogyni szeretnék
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen módszert alkalmazzak, hogy le tudjak fogyni a hasamra hízok és nagyon zavar és kínosan is érzem magam amikor...
Le akarok fogyni, és gyorsan.
Üdv.önöket. A kérdésem az lenne hogy milyen módszerrel lehetséges hogy leadjak 25kg zsírt, hogy 90kg lehessek.Nos nekem az elképzelésem az hogy ezt a...