Gyógyszer helyettesítése

TISZTELT DOKTOR AZ ANYUKÁM A TACHYSTIN NEVÜ GYÓGYSZERT SZEDTE MIG MAGYARORSZÁGON LEHETETT KAPNI MIVEL HOGY EL FOGYOTT MIVEL HEJETESITENDÖ MÁR 1-ÉVE KISÉRLETEZÜNK A PÓTLÁST HEJETESITÖ GYÓGYSZEREKKEL DE A KÁLCIUM SZINTJE CSAK CSÖKKEN FOLYAMATOSAN ITT MEG VÁRJUK MIG TELJESEN LE CSÖKKEN ÉS UTÁNA MEG HAL ARA VÁRJUK?

Dr. Felszeghy Enikő válasza kálcium témában

Kedves Kérdező! A Tachystin helyett a Rocaltrol adása lehetéseg, a Ca pótlást pedig lehet emelt dózisban általában ellensúlyozni. Mindenképpen kérem, keressen fel endokrinológust vagy nephrológust, annak megfelelelően, hogy ki javasolta Önöknek a gyógyszert, a váltás megbeszélése céljából.

Dr. Felszeghy Enikő
Dr. Felszeghy Enikő gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus
Kérdés: 2010. július 20., 09:52; Megválaszolva: 2010. július 22., 11:27
Kérdések és válaszok: Egyéb
Familiáris hypercalcaemiás...
Az alábbi betegséget diagnosztizálták nálam: familiáris hypercalcemiás hypocalciuria. Az lenne a kérdésem hogy a khttps:...
Citrocalcimu fosavance és a kávézás
citrocalcim bevétele elött és után 2 órával az alábbi étel-ital fogyasztható e: kávé, tea, tej? sajt, borsó, zsemle, felvágott, zöldbab...
KÉRDÉS A KALCIUM ÉS MAGNÉZIUM...
TISZTELT DOKTORNŐ OLVASTAM A "Minden, amit a magnéziumról tudni kell" CÍMŰ CIKKBEN, (WEBBETEG.HU) , HOGY A MAGNÉZIUM ÉS KÁLCIUM TARTALMÚ...
Lábon folt
Folt lábon