• kalcium hiány

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Olyan problémám lenne, hogy a menstruáció elötti 1 hét folyamán szédülési panaszaim vannak(fejfájás, kettős látás esetenként hányinger) és a menstruáció sem zökkenőmentes(havi 2x vérzés). Időnként mintha égnének a csontjaim amire gyakran felébredek és a fogaim is hamar romlanak. Havonta visszatérő légúti megbetegedések(mandulagyulladás, torokgyulladás). Tavalyi évben kimutatták a pollen allergiámat is. Okozhatja mindezt a kálcium hiány? Köszönöm a választ

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a kálcium témában

        Kedves Kérdező! Kalcium hiány nem okoz ilyen jellegű panaszokat. a havi 2 menstruációs vérzés miatt gyanítom, hogy hormonális probléma áll a háttérben. Konzultáljon nőgyógyászával. A havonta visszatérő léguti megbetegedések miatt góckutatásra van szükség, ha laboratóriumilag kimutatott kalcium hiány van, annak az okát is ki kellene deríteni, ez nem szokásos az Ön korában. Üdv: dr. Tomonkó Magdolna


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Tomonkó Magdolna

        Kérdés: 2014. december 16., 11:17; Megválaszolva: 2014. december 19., 09:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: