Familiáris hypercalcaemiás hypocalciuria

Az alábbi betegséget diagnosztizálták nálam: familiáris hypercalcemiás hypocalciuria. Az lenne a kérdésem hogy a khttps: //www.webbeteg.hu/orvos_adminövetkező tüneteim lehetnek e ennek a betegségnek a tünetei: - fáradékonyság - hányinger - hasmenés - ingerlékenység - szorongás - fejfájás - külömböző eredetű fájdalmak: hát fájás nyak fájás stb... segítségét nagyon köszönöm

Dr. Felszeghy Enikő válasza kálcium témában

Kedves Kérdező!

Elméletileg lehetnek ilyen panaszai, de nem csak ez a diagnózis okozhat ilyen tüneteket. Érdemes megbeszélnie a panaszait a kezelőorvosával, aki szükség esetén kiegészítheti a vizsgálatait.

Dr. Felszeghy Enikő
Dr. Felszeghy Enikő gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus
Kérdés: 2012. január 12., 13:59; Megválaszolva: 2012. január 14., 17:30
Kérdések és válaszok: Egyéb
Citrocalcimu fosavance és a kávézás
citrocalcim bevétele elött és után 2 órával az alábbi étel-ital fogyasztható e: kávé, tea, tej? sajt, borsó, zsemle, felvágott, zöldbab...
KÉRDÉS A KALCIUM ÉS MAGNÉZIUM...
TISZTELT DOKTORNŐ OLVASTAM A "Minden, amit a magnéziumról tudni kell" CÍMŰ CIKKBEN, (WEBBETEG.HU) , HOGY A MAGNÉZIUM ÉS KÁLCIUM TARTALMÚ...
Gyógyszer helyettesítése
TISZTELT DOKTOR AZ ANYUKÁM A TACHYSTIN NEVÜ GYÓGYSZERT SZEDTE MIG MAGYARORSZÁGON LEHETETT KAPNI MIVEL HOGY EL FOGYOTT MIVEL HEJETESITENDÖ MÁR 1-ÉVE...
Lábon folt
Folt lábon