• Lehet-e még 3. baba?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Három terhességem volt. 2009-ben és 2012-ben szültem császármetszéssel mind a két babámat és 2011-ben volt egy elhalt terhességem! Szeretnénk 3. babát, két éve próbálkozunk a férjemmel sikertelenül. Másfél év után 2015 májusában volt petevezeték átjárhatósági vizsgálatom, amivel minden rendben volt. Az akkori orvos nem tartotta szükségesnek a további vizsgálatokat, mert szerinte, ha van tojás fehérje szerű nyák akkor van peteérésem is, így hormonálisan is rendben vagyok.Eddig minden hónapban volt. 35 napos a mestruációm és amióta próbálkozunk azóta hol előbb vagy 1-2 héttel később jelentkezett a vérzésem. Hőmérővel mértem az ébredési hőmet is, de 36.9 foknál nem ment tovább a hőmérő. Szedek e-vitamint is. Nagyon hullik a hajam is. A férjem pár hét múlva megy hímivarsejt és hormon vizsgálatra. Az lenne a kérdésem, hogy a leírtak alapján szükségesnek tartja-e a hormon vizsgálatot részemre? Mi a véleménye a méhpempőről? Olvastam róla, hogy jótékony hatása segíthet rendbe tenni a hormonokat és a teherbe esést.Ön szerint érdemes lenne kipróbálni a méhpempőt? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Tekse István válasza a meddőség témában

        Kedves Kérdező! Tekintettel a 2 évre és tüneteire - pl. hajhullás - komplex meddőségi kivizsgálás javasolt. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2016. január 30., 15:44; Megválaszolva: 2016. február 03., 20:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: