• Miért nem tudok teherbe esni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A párommal régóta akarunk már egy babát, de sajnos nem sikerül. A pajzsmirigyem alulműködik, de már beállt a normális értékre. Visszatérő cisztáim vannak ami 2 és 2, 5 cm esek. Sokszor van visszatérő hüvelygyulladásom. A vérképemben a húgysavszint magas. Mielőbbi válaszát várom! Üdvözlettel: Enikő

        Dr. Tekse István válasza a meddőség témában

        Kedves Kérdező! Komplex meddőségi kivizsgálás javasolt. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Online kérdés feltevés - Webbeteg.hu További orvosok

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2019. január 07., 08:20; Megválaszolva: 2019. január 09., 15:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: