• meddőség, következő lépés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Tekse István! Párommal egy éve próbálkozunk sajnos sikertelenül, ezért pár vizsgálatot már megcsináltattunk. - Hormonok a ciklus elején és végén: nálam eltérés nem volt, minden érték normális. - Spermavizsgálat: minden érték jó, a "mozgó alakok" egy kicsit kisebb értéket mutatott. - Petevezeték átjárhatóság Hycosy: a bal oldali vezeték megfelelően átjárható, a másik oldalin sajnos nem áramlott a kontrasztanyag. Az alábbi két kérdésem van: Milyen további lépés következik ebben az esetben? Ilyenkor a korom miatt rögtön a lombik javasolt vagy előtte még más eljárásokkal is szoktak/érdemes próbálkozni? Előre is köszönöm szépen válaszát!

        Dr. Tekse István válasza a meddőség témában

        Kedves Kérdező! "a "mozgó alakok" egy kicsit kisebb értéket mutatott", hát ezt meddőségi szakembernek meg kell majd mutatn, hogy objektíven mennyi. A következő lépés szerintem a spermától függ, hogy lehet-e vele inszeminálni. Meddőségi centrumban javaslok konzultációt. Üdvözlettel Dr. Tekse István Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Online kérdés feltevés - Webbeteg.hu További orvosok

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2020. június 10., 10:57; Megválaszolva: 2020. június 17., 16:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: