• Dr. Tekse István

        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő

        945

        kérdésre
        válaszolt

        Szakterülete:

        szülész-nőgyógyász

        Bemutatkozás:


        Orvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem.



        Szakvizsgámat "kiválóan megfelelt" minősítéssel tettem le.



        Tudásomat több európai intézetben eltöltött szakmai gyakorlat során bővítettem folyamatosan. Fő érdeklődési területeim a meddőség kezelése, valamint a minimál-invazív nőgyógyászati beavatkozások.



        A meddőség kezelésekor a kíméletes, ám hatékony eljárásokat részesítem előnyben, amilyenek az endoscopos műtéti eljárások is. Az endoscopos műtéti technikát pályafutásom kezdete óta gyakorlom, az endoscopia iránti elkötelezettségem azóta is töretlen.



        A Róbert Károly Magánklinika szülész-nőgyógyász szakorvosa vagyok, ahol nagyon sok pár tisztelt meg bizalmával és fordult hozzám, aminek eredményeként a meddőség kezelését sikeres terhesség, majd szülés követte, s ezeket orvosként volt szerencsém végigkövetni. A sikeres párok boldogságát tapasztalni nagy élmény számomra és erős szakmai motiváció, bízom benne, hogy Önnek is tudok segíteni.

        Szeretnék kérdezni tőle
      • Dr. Tekse István legutóbbi válaszai
        Kedves Kérdező! Legyenek kedvesek még az oltóközpontban az ottani szakorvostól is megkérdezni ezeket a kérdéseket.Véleményem szerint nem lehet ilyen irányú káros hatásuk ezen készítményeknek. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Használjon nyugodtan Monuralt. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Elküldött eredményei rendben vannak. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Válaszaim: 1. Kérem tájékoztatni szíveskedjen, az eredményből milyen információkat kaptunk missed abortion-nak megfelelő szövettani leírás 2. Mit jelent pontosan a leírás? missed abortion-nak megfelelő szövettani leírás, egyéb eltérés nincs 3. A magzatelhalás okára kaptunk -e választ ebből? nem 4. Van -e bármilyen rendellenességre utaló jel? nincs 5. Kiderül -e ebből valami, ami nem jól működik hormonálisan vagy egyéb módon?nem Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Endokrinológiai kivizsgálást javasolnék első körben. A következő pozitív tesztnél pedig azonnal progeszteron használat indítását. Üdvözlettel: Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Nem kell megijedni egyáltalán. Orvostól függően fél vagy egy év múlva kontroll cytológia szükséges. Üdvözlettel: Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Tekintettel a negatív nőgyógyászati státuszra, hasi UH majd gasztro-enterológiai vizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Teljesen egyetértek a kolléga javaslatával. HPV szűrés történhet, de konzekvenciája igazán nincs, mindenképpp javasolt erősebb immunrendszer erősítés. Ha megnyugvást szeretne CinTec vizsgálat javasolt, amely kimutatja van-e kóros irányba menő folyamat a méhnyak sejtjeiben. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Tekintettel arra, hogy a ciklus közepe táján használta a gyógyszert nincs ok aggodalomra. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Sajnos csak alátámasztani tudom a kolléga véleményét az FSH és AMH eredmény miatt. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Tekintettel az emelkedett aTG-re kerülni kell a jód fogyasztást. Jódbevitel kerülése (Tengeri só, Himalája só, Multivitamin, dió, alga, ásványvíz, tengeri hal, cékla, áfonya), a felsoroltak is tartalmaznak jódot pl. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Ha foglalkozni szeretnénk a dologgal - nem kellene egyébként - toxoplazma vérvételt lehet végeztetni. Ebből látszik, hogy találkozott-e már Ön ilyen kórokozóval. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Mindenképp meg kellene vizsgálni az előzetes császáros hegét milyen "állapotban" van és eldönteni, hogy igényel-e teendőt - konkrétan műtétet - ezen tervek mellett. Ebben állok szíves rendelkezésére. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Virág! Nyugodtan lehet még kb 1 hét múlva ismét tesztet használni. Ha akkor is pozitív, úgy nőgyógyászati vizsgálat javasolt. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Nem kell várni, próbálkozzanak nyugodtan! :-) Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu