Dr. Tekse István

Dr. Tekse István

Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Bemutatkozás:

Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus vagyok.

Orvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem.

Szakvizsgámat "kiválóan megfelelt" minősítéssel tettem le.

Tudásomat több európai intézetben eltöltött szakmai gyakorlat során bővítettem folyamatosan. Fő érdeklődési területeim a meddőség kezelése, valamint a minimál-invazív nőgyógyászati beavatkozások.

A meddőség kezelésekor a kíméletes, ám hatékony eljárásokat részesítem előnyben, amilyenek az endoscopos műtéti eljárások is. Az endoscopos műtéti technikát pályafutásom kezdete óta gyakorlom, az endoscopia iránti elkötelezettségem azóta is töretlen.

A Róbert Károly Magánklinika szülész-nőgyógyász szakorvosa vagyok, ahol nagyon sok pár tisztelt meg bizalmával és fordult hozzám, aminek eredményeként a meddőség kezelését sikeres terhesség, majd szülés követte, s ezeket orvosként volt szerencsém végigkövetni. A sikeres párok boldogságát tapasztalni nagy élmény számomra és erős szakmai motiváció, bízom benne, hogy Önnek is tudok segíteni.

Legutóbbi válaszai

Barna folyas

Kedves Kérdező! Ha a panasza többször ismétlődne, akkor nőgyógyászati vizsgálat szükséges. Üdvözlettel: Dr. Tekse István Meddőségi-endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Pecsételő vérzés

Kedves Dorka! Arra, nem fogunk tudni okot mondani, hogy most éppen mi okozza a tüneteket. 12 ciklusban nincs 12 tökéletes peteérés. Ha ismétlődik a panasz, úgy kontroll nőgyógyászati és endokrin vizsgálat szükséges. Üdvözlettel: Dr. Tekse István Meddőségi-endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Babavárási nehézségek

Kedves Kérdező! Elküldött eredményei rendben vannak. Komplex meddőségi kivizsgálás javasolt. Üdvözlettel Dr. Tekse István Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Méhsüllyedés, hüvelysüllyedés

Kedves Kérdező! A kérdezett problematika nagyon összetett kérdés. Urogynecológiai konzultációt javaslok centrumban, ahol kifejezetten ezzel foglalkoznak. Üdvözlettel Dr. Tekse István Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Emlő sérülés

Kedves Kata! Amiatt biztosan nem kell aggódnia, hogy a leírása alapján nagyobb lenne az esélye emlő daganatra, mint az átlag populációnak. Peteérés környékén és utána jobban feszülhet a melle és lehet diszkomfort érzése. Üdvözlettel Dr. Tekse István Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu