• Dr. Tekse István

        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő

        960

        kérdésre
        válaszolt

        Szakterülete:

        szülész-nőgyógyász

        Bemutatkozás:


        Orvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem.



        Szakvizsgámat "kiválóan megfelelt" minősítéssel tettem le.



        Tudásomat több európai intézetben eltöltött szakmai gyakorlat során bővítettem folyamatosan. Fő érdeklődési területeim a meddőség kezelése, valamint a minimál-invazív nőgyógyászati beavatkozások.



        A meddőség kezelésekor a kíméletes, ám hatékony eljárásokat részesítem előnyben, amilyenek az endoscopos műtéti eljárások is. Az endoscopos műtéti technikát pályafutásom kezdete óta gyakorlom, az endoscopia iránti elkötelezettségem azóta is töretlen.



        A Róbert Károly Magánklinika szülész-nőgyógyász szakorvosa vagyok, ahol nagyon sok pár tisztelt meg bizalmával és fordult hozzám, aminek eredményeként a meddőség kezelését sikeres terhesség, majd szülés követte, s ezeket orvosként volt szerencsém végigkövetni. A sikeres párok boldogságát tapasztalni nagy élmény számomra és erős szakmai motiváció, bízom benne, hogy Önnek is tudok segíteni.

        Szeretnék kérdezni tőle
      • Dr. Tekse István legutóbbi válaszai
        Kedves Kérdező! Leírása alapján nem kell tartania teherbeeséstől. Üdvözlettel: Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Ezen vérvétel alapján most nem lesz terhes. Bátran próbálkozzanak tovább. Üdvözlettel: Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Amennyiben olyan gyógyszereket használ amelyeket pszichiátere megengedett, úgy nyugodtan próbálkozzanak, semmiféle egyéb problémát nem látok. Üdvözlettel: Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Egyelőre szerintem nem szükséges, ha még fél év múlva nem esne teherbe, akkor javasolt kivizsgálás. Üdvözlettel: Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Ennyi gyógysze mellett mindenképp óvszer használatát is javaslom. Amikor majd babát szeretnének akkor kell átgondolni majd a gyógyszeres terápiát, hogy melyiket lehet és melyiket nem lehet használni. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Nem láttam a leírást ( nincs csatolmány ), de ha már nincs panasz akkor a bevérzés szépen "meggyógyul" nem kell miatta aggódni tovább. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Amennyiben a használt gyógyszerei nem okoznak peteérési zavart, szerintem nincs oka annak, hogy ne lehetne terhes a leánya. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! D vitamin pótlás javasolt, a többi érték rendben van. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Tekintettel korára és a fél év próbálkozásra komplex meddőségi kivizsgálás javasolt. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Spermiogram vizsgálatot javaslok, amely objektíven megmutatja, hogy van-e bazális probléma. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Mivel nincs autoimmun háttér így jódot fogyaszthat, bármelyik vitamin jó. A gyógyszeren emelni szükséges, még nem jó a TSH. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Komplex meddőségi kivizsgálás javasolt. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Ha egyébként a kardiológiai szakvélemény alapján a szíve rendben van, szerintem nincs akadálya. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves kérdező! Vizelet üledék vizsgálat szükséges ( háziorvos vagy a kórházi terhesgondozó ). Csalhatnak ezek a fajta mérőcsíkok. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Az ultrahangos mérésekben van mérési szórás, nincs semmi probléma a vizsgálatával. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu