Dr. Tekse István

Dr. Tekse István

Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Bemutatkozás:

Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus vagyok.

Orvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem.

Szakvizsgámat "kiválóan megfelelt" minősítéssel tettem le.

Tudásomat több európai intézetben eltöltött szakmai gyakorlat során bővítettem folyamatosan. Fő érdeklődési területeim a meddőség kezelése, valamint a minimál-invazív nőgyógyászati beavatkozások.

A meddőség kezelésekor a kíméletes, ám hatékony eljárásokat részesítem előnyben, amilyenek az endoscopos műtéti eljárások is. Az endoscopos műtéti technikát pályafutásom kezdete óta gyakorlom, az endoscopia iránti elkötelezettségem azóta is töretlen.

A Róbert Károly Magánklinika szülész-nőgyógyász szakorvosa vagyok, ahol nagyon sok pár tisztelt meg bizalmával és fordult hozzám, aminek eredményeként a meddőség kezelését sikeres terhesség, majd szülés követte, s ezeket orvosként volt szerencsém végigkövetni. A sikeres párok boldogságát tapasztalni nagy élmény számomra és erős szakmai motiváció, bízom benne, hogy Önnek is tudok segíteni.

Legutóbbi válaszai

Covid utáni nőgyógyászati panasz

Kedves Kérdező! Nem ismert olyan adat, hogy covid fertőzés megemelné a CA125 értékét. Nem hiszem, hogy a petefészke has felől kitapintható lenne ( vagy akkor akkora lenne legalább, mint egy nagyobb alma ). Panaszok függvényében kontroll nőgyógyászati vizsgálat javasolt. Üdvözlettel: Dr. Tekse István Meddőségi-endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Szokatlan vérzés

Kedves Kérdező! A 2,2-es TSH-ra én nem indítanék gyógyszert, tökéletesen rendben van. Ha a darabos vérzése ismétlődik nőgyógyászati vizsgálat javasolt. Üdvözlettel: Dr. Tekse István Meddőségi-endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Szülés utáni panaszok

Kedves Kérdező! Vizsgálat nélkül érdemi választ nem lehet adni a kismedencei panaszok tekintetében ( erős vérzés, fájdalom ). Az endokrin eredményei rendben vannak. Ha érdemben 2-3 hét alatt nem változnak a panaszai akkor a Detralexet nem javasolnám tovább. Progeszteron tartalmú spirál ami nagy valószínűséggel javítaná a panaszokat. Üdvözlettel: Dr. Tekse István Meddőségi-endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Fogamzásgátlás használata

Kedves Kérdező! A következő menzesz első napján a gyógyszer nyugodtan újrakezdhető. Üdvözlettel: Dr. Tekse István Meddőségi-endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Barna folyas

Kedves Kérdező! Valószínűleg ovulációs vérzés, ha ismétlődik többször úgy vizsgálat javasolt. Üdvözlettel: Dr. Tekse István Meddőségi-endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu