Dr. Tekse István

Dr. Tekse István

Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Bemutatkozás:

Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus vagyok.

Orvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem.

Szakvizsgámat "kiválóan megfelelt" minősítéssel tettem le.

Tudásomat több európai intézetben eltöltött szakmai gyakorlat során bővítettem folyamatosan. Fő érdeklődési területeim a meddőség kezelése, valamint a minimál-invazív nőgyógyászati beavatkozások.

A meddőség kezelésekor a kíméletes, ám hatékony eljárásokat részesítem előnyben, amilyenek az endoscopos műtéti eljárások is. Az endoscopos műtéti technikát pályafutásom kezdete óta gyakorlom, az endoscopia iránti elkötelezettségem azóta is töretlen.

A Róbert Károly Magánklinika szülész-nőgyógyász szakorvosa vagyok, ahol nagyon sok pár tisztelt meg bizalmával és fordult hozzám, aminek eredményeként a meddőség kezelését sikeres terhesség, majd szülés követte, s ezeket orvosként volt szerencsém végigkövetni. A sikeres párok boldogságát tapasztalni nagy élmény számomra és erős szakmai motiváció, bízom benne, hogy Önnek is tudok segíteni.

Legutóbbi válaszai

Mell probléma

Kedves Kérdező! Válaszaim: - az UH nem szűr emlő daganatot ( ez meg is mondják a vizsgálatnál ), de az eredmény megnyugtató, nem kell aggódni - idővel szükséges mammográfiára is elmenni - a rosszindulatú daganatot nem veszi észre az UH - én minden páciensemet 40 év felett elküldöm mammográfiára Üdvözlettel: Dr. Tekse István Meddőségi-endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Citológiai lelet

Kedves Kérdező! Válaszaim: - a 3 hónap megfelelő - heti 2-3x papilocare hüvelygél javasolt - krónikus gyulladás okozza. Minden terápia nélkül a CIN I-ek 60%-a spontán meggyógyul. Üdvözlettel: Dr. Tekse István Meddőségi-endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Fogamzásgátlás

Kedves Kérdező! Tökéletes védelmet fog nyújtani, nem kell aggódni. Üdvözlettel: Dr. Tekse István Meddőségi-endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Meddőségi problémák

Kedves Kérdező! Válaszaim: - az endometrium scratching -fiatalabb életkorban főleg- növeli a beágyazódási arányt ( NK funkciót, hogy változtat-e számomra kétséges) - a steroid használata minden IFV program alappillére ( a dózis függ az alapbetegségektől ) - a steroid kezelés nem árt a magzatnak - a kromoszóma eltérésre a genetikus tud adekvát választ adni Üdvözlettel: Dr. Tekse István Meddőségi-endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Terhesség alatt fogröntgen

Kedves Eszter! Semmi problémát nem okoz egy panoráma RTG, ne aggódjon. Üdvözlettel Dr. Tekse István Meddőségi-endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu