Dr. Tekse István

Dr. Tekse István

Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Bemutatkozás:

Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus vagyok.

Orvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem.

Szakvizsgámat "kiválóan megfelelt" minősítéssel tettem le.

Tudásomat több európai intézetben eltöltött szakmai gyakorlat során bővítettem folyamatosan. Fő érdeklődési területeim a meddőség kezelése, valamint a minimál-invazív nőgyógyászati beavatkozások.

A meddőség kezelésekor a kíméletes, ám hatékony eljárásokat részesítem előnyben, amilyenek az endoscopos műtéti eljárások is. Az endoscopos műtéti technikát pályafutásom kezdete óta gyakorlom, az endoscopia iránti elkötelezettségem azóta is töretlen.

A Róbert Károly Magánklinika szülész-nőgyógyász szakorvosa vagyok, ahol nagyon sok pár tisztelt meg bizalmával és fordult hozzám, aminek eredményeként a meddőség kezelését sikeres terhesség, majd szülés követte, s ezeket orvosként volt szerencsém végigkövetni. A sikeres párok boldogságát tapasztalni nagy élmény számomra és erős szakmai motiváció, bízom benne, hogy Önnek is tudok segíteni.

Legutóbbi válaszai

Babavárás lehetséges-e?

Kedves Kérdező! Eredménye rendben van, de életkora miatt mindenképp javasolt komplett meddőségi kivizsgálás. Üdvözlettel: Dr. Tekse István Meddőségi-endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu

21. napi hormon eredmények

Kedves Kérdező! Eredményei rendben vannak. Volt UH vizsgálat? Mert a teszt pozitivitása nem egyenlő egy biztos terhességgel. Gondolja át, hogy amiket szed - kiegészítőket - abban mennyi folsav van. Néha lehet vérzés a cikluson belül, nem biztos, hogy kóros dolgot jelent. Ha ismétlődik, akkor vizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: Dr. Tekse István Meddőségi-endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Petevezető helyre állító műtét!

Kedves Kérdező! Elméletileg megpróbálható - a sikeresség kétséges -, ha talál valakit aki állami szektorban megoperálja emiatt, akkor úgy támogatja a tb. Üdvözlettel: Dr. Tekse István Meddőségi-endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Fogamzásgátló tabletta csere

Kedves Kérdező! Emiatt nem szükséges tbl-t váltani. Üdvözlettel: Dr. Tekse István Meddőségi-endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Babatervezés

Kedves Kérdező! Mellékletet sajnos nem találtam. Endokrin kivizsgálás javasolt: 2-5. ciklusnapon FSH , LH, progeszteron, ösztrogén, tesztoszteron, prolaktin, TSH, kortizol 19-21. ciklusnapon prolaktin, progeszteron Ciklustól függetlenül ( valamelyik vérvétellel esetleg ) 3 pontos inzulin rezisztencia vizsgálat ( 2 órás vizsgálat ), D-vitamin Eredménnyel endokrin konzultáció. Üdvözlettel Dr. Tekse István Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu