Dr. Tekse István

Dr. Tekse István

Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Bemutatkozás:

Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus vagyok.

Orvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem.

Szakvizsgámat "kiválóan megfelelt" minősítéssel tettem le.

Tudásomat több európai intézetben eltöltött szakmai gyakorlat során bővítettem folyamatosan. Fő érdeklődési területeim a meddőség kezelése, valamint a minimál-invazív nőgyógyászati beavatkozások.

A meddőség kezelésekor a kíméletes, ám hatékony eljárásokat részesítem előnyben, amilyenek az endoscopos műtéti eljárások is. Az endoscopos műtéti technikát pályafutásom kezdete óta gyakorlom, az endoscopia iránti elkötelezettségem azóta is töretlen.

A Róbert Károly Magánklinika szülész-nőgyógyász szakorvosa vagyok, ahol nagyon sok pár tisztelt meg bizalmával és fordult hozzám, aminek eredményeként a meddőség kezelését sikeres terhesség, majd szülés követte, s ezeket orvosként volt szerencsém végigkövetni. A sikeres párok boldogságát tapasztalni nagy élmény számomra és erős szakmai motiváció, bízom benne, hogy Önnek is tudok segíteni.

Legutóbbi válaszai

Cmv igm és igg szintek

Kedves Kérdező! A magas IgG alapján Önnek védettsége van a vírus ellen. Az IgM friss fertőzést nem mutat ( a papíron szerintem mellette van, hogy negatív az eredmény ) Üdvözlettel Dr. Tekse István Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Belaráról Dienillere

Kedves Kérdező! Leírása alapján minimális esélye van teherbeesésre, nem kell emiatt aggódni. Nem igazán értem az OC váltás érdemi okát, bármilyen elérhető fogamzásgátlóval folytathatja a védekezést szerintem. Üdvözlettel Dr. Tekse István Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Fogamzásgátlás

Kedves Kérdező! Egy gyűrűt 3 hétig kell használni, majd egy hét szünet és jön a következő ( Pharmindex: "A NuvaRinget 3 hét után kell eltávolítani a hétnek ugyanazon a napján, amelyen felhelyezésre került. Egy hét gyűrűmentes időszak után új gyűrűt kell felhelyezni " szerintem egy következő normális menzesz első napján kezdje újra használni a következő gyűrűt, addig használjon óvszert. Üdvözlettel Dr. Tekse István Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Magzat/baba egészségét mennyire rontja dohányzó apa, ill. örökítő anyaga?

Kedves Kérdező! Sperma DNS fragmentáció vizsgálatot érdemes végeztetni a baba tervezés előtt. A gyengébb sperma a teherbeesést nehezítené meg. Üdvözlettel Dr. Tekse István Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Hydrosalpinx

Kedves Kérdező! A korábbi levelének kiegészítése mellett mindenképpen laparoszkópiás műtétet javaslok. Üdvözlettel Dr. Tekse István Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu