• Dr. Tekse István

        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő

        1019

        kérdésre
        válaszolt

        Szakterülete:

        szülész-nőgyógyász

        Bemutatkozás:


        Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus vagyok.



        Orvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem.



        Szakvizsgámat "kiválóan megfelelt" minősítéssel tettem le.



        Tudásomat több európai intézetben eltöltött szakmai gyakorlat során bővítettem folyamatosan. Fő érdeklődési területeim a meddőség kezelése, valamint a minimál-invazív nőgyógyászati beavatkozások.



        A meddőség kezelésekor a kíméletes, ám hatékony eljárásokat részesítem előnyben, amilyenek az endoscopos műtéti eljárások is. Az endoscopos műtéti technikát pályafutásom kezdete óta gyakorlom, az endoscopia iránti elkötelezettségem azóta is töretlen.



        A Róbert Károly Magánklinika szülész-nőgyógyász szakorvosa vagyok, ahol nagyon sok pár tisztelt meg bizalmával és fordult hozzám, aminek eredményeként a meddőség kezelését sikeres terhesség, majd szülés követte, s ezeket orvosként volt szerencsém végigkövetni. A sikeres párok boldogságát tapasztalni nagy élmény számomra és erős szakmai motiváció, bízom benne, hogy Önnek is tudok segíteni.

        Szeretnék kérdezni tőle
      • Dr. Tekse István legutóbbi válaszai
        Kedves Réka! Az Ön életkorában egy év sikertelen próbálkozás után javasolt meddőségi kivizsgálás. Ez amit leírt nem vehető sikertelen próbálkozásnak, ezen ne aggódjon. Üdvözlettel: Dr. Tekse István Meddőségi-endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! A gyógyszer leírása szerint: " A Cipralex terhesség alatt nem alkalmazható csak egyértelműen indokolt esetben, az előny/kockázat gondos mérlegelése után.". Ezek alapján használható a gyógyszer fenti megfontolás mellett. Üdvözlettel: Dr. Tekse István Meddőségi-endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! A legtanácsosabb lenne friss leletekkel egy meddőségi szakemberrel konzultálni. A 21. naptól kezdődő barnázás leginkább sárgatest elégtelenségre utal. Üdvözlettel: Dr. Tekse István Meddőségi-endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Inofolic 2x1, Koenzim Q10 2x100mg és este 3mg biomelatonin szedésével lehet megpróbálni hátha lecsökken az FSH-ja és akkor natív - stimuláció nélküli - lombikprogramot végezni. Üdvözlettel: Dr. Tekse István Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www..szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! 1. endometriózis miatt dienogest tartalmú fogamzásgátló lenne javasoltabb és inkább olyan - kombinált - amiben ösztrogén is van ( pl Dienille ) 2. ha ciklikusan van - lenne - tüdőt érintő panasza, akkor keressen fel pulmonológust is és lehet, hogy a képalkotót menzesz környékén kellene megismétleni ( röngtgen vagy CT ezt megmondja a pulmonológus ). Üdvözlettel: Dr. Tekse István Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www..szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Az FSH hullámzik, a 10-es FSH miatt nem kell még aggódni. Érdemes Inofolic 2x1 és Koenzim Q10 1x100mg-t használni. Üdvözlettel: Dr. Tekse István Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www..szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Laborja lényegében rendben van, a TSH-t 2,5 alatt "szeretjük", hogy legyen babaprojekt mellett, de az Ön 2,7-je biztos nem gátolja, hogy teherbe essen. A biztonság kedvéért két hónap múlva kontroll TSH, fT4 vérvételt javasolnék a ciklus 2. felében ( tehát a 19-21. nap körül). Üdvözlettel: Dr. Tekse István Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www..szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! A fogamzásgátló miatt nincs szükség várni. A migrén gyógyszer használható, próbálja csak akkor használni ha nagyon szükséges. Üdvözlettel Dr. Tekse István Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! 6 hét tökéletesen elég lesz. Üdvözlettel Dr. Tekse István Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! 3 hónap múlva lehet nyugodtan próbálkozni. Üdvözlettel Dr. Tekse István Meddőségi-endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Pajzsmirigy eredményei tökéletesen rendben vannak, lehet bátran próbálkozni. Üdvözlettel Dr. Tekse István Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Tekintettel a korára komplett meddőségi kivizsgálás javasolt. Laborja rendben van. Üdvözlettel Dr. Tekse István Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Nyugodjon meg, egyelőre ez a státus semmiféle aggodalomra nem ad okot. Az echogen solid azt jelenti, hogy világos és tömör képlet. Nem hiszem, hogy ez áll a vérzés hátterében. Üdvözlettel Dr. Tekse István Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Baba projekt esetén a 3,7 TSH magasnak számít, első körben érdemes lenne egy kontrollt vetetni ovuláció környékén ( 19-21. nap ). Ennek eredményével dönteni a továbbiakról. A vasszint - nincs határérték a dokumentumon - miatt nagylabort is javasolnék vérkép kontroll miatt. A labor többi része lényegében rendben van. Üdvözlettel: Dr. Tekse István Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www..szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Emlő ultrahang javasolt lehetőleg a ciklus első felében. Üdvözlettel Dr. Tekse István Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu
      • Hirdetések
      • Kiemelt témák
      • Hirdetés