• Dr. Tekse István

        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő

        972

        kérdésre
        válaszolt

        Szakterülete:

        szülész-nőgyógyász

        Bemutatkozás:


        Orvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem.



        Szakvizsgámat "kiválóan megfelelt" minősítéssel tettem le.



        Tudásomat több európai intézetben eltöltött szakmai gyakorlat során bővítettem folyamatosan. Fő érdeklődési területeim a meddőség kezelése, valamint a minimál-invazív nőgyógyászati beavatkozások.



        A meddőség kezelésekor a kíméletes, ám hatékony eljárásokat részesítem előnyben, amilyenek az endoscopos műtéti eljárások is. Az endoscopos műtéti technikát pályafutásom kezdete óta gyakorlom, az endoscopia iránti elkötelezettségem azóta is töretlen.



        A Róbert Károly Magánklinika szülész-nőgyógyász szakorvosa vagyok, ahol nagyon sok pár tisztelt meg bizalmával és fordult hozzám, aminek eredményeként a meddőség kezelését sikeres terhesség, majd szülés követte, s ezeket orvosként volt szerencsém végigkövetni. A sikeres párok boldogságát tapasztalni nagy élmény számomra és erős szakmai motiváció, bízom benne, hogy Önnek is tudok segíteni.

        Szeretnék kérdezni tőle
      • Dr. Tekse István legutóbbi válaszai
        Kedves Kérdező! Semmiféle problémát nem fog jelenteni. Üdvözlettel: Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Nehéz erre a kérdésre válaszolni úgy, hogy nem látom az összes - friss - leletét. Megfelelően elvégzett petefészek drillingtől várható egyébként, hogy legyen majd egy ideig ovulációja. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Eredményei lényegében rendben vannak. Kissé emelkedett FSH-ja miatt 2x1 Inofolic és 100mg Koenzim Q10 javasolt. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Semmi gondot nem okoz, egyelőre nem kell változtatni az adagon, 6 hetente legyen kontroll TSH,fT4 ( fT3 nem kell ). Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Mindenképp adnék - csak használhat. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Nem tudok ilyen összefüggésről, de genetikus pontosabb információval szolgálhat. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Leírása alapján kisebb a tüsző mint kellene, a következő ciklusban ismételt UH kontrollt javaslok. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! A betegségével kapcsolatban immunológussal kellene konzultálni, hogy végezzen Önnek részletes autoimmun kivizsgálást és nőgyógyászati szempontból 2-5 ciklusnapi vérvételt valamint AMH szint kontrollt javaslok. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Még 1-2 hónap türelmet javasolnék. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Javasolnám a lakóhelyéhez legközelebbi nőgyógyászati klinikát. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Válaszaim Ez akadályozza a spirál feltevését? hüvelyfertőtlenítés után fel lehet tenni a spirált A folyást lehetne valahogy jobban kivizsgáltatni, hogy biztos jó-e a kezelés? hüvelyváladék tenyésztés Valamint érdekelne hogy a Jaydess (levonorgesztrel) és progeszteron krém együttesen alkalmazható-e. nincs értelme a kettőnek együtt Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Válaszaim: 1. A 8 hónappal ezelőtti AMH érték 1, 45 ng/ml volt. A mostani érték azt mutatja, hogy időközben kimerültek a petefészkeim? Nem, ez így rendben van, az AMH cikluson belül is változhat. Ilyen AMH eredménnyel van még esély a spontán teherbeesésre, illetve érdemes-e stimulációt kezdeni? Az AMH eredmény nem korrelál a teherbeesési valószínűséggel. 2. A hormonvizsgálat után a menstruációm a megszokott 4 nap helyett már 7. napja tart, csekély vérmennyiséggel. Ez lehet-e attól, hogy az előző ciklusban nem alkalmaztam a progeszteron pótlást, vagy inkább az alacsony AMH értékkel összefüggve, a „menopauza előszele”? Vagy esetleg polipra/miómára utalhat? Egy hónapja voltam hasi ultrahang vizsgálaton, mindent rendben találtak a méhem illetve petefészkeimet alaposan átnézve. Ha változtatott a progeszteron pótláson attól lehet máshogy menstruálni. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Leírása alapján nem kell tartania teherbeeséstől. Üdvözlettel: Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Ezen vérvétel alapján most nem lesz terhes. Bátran próbálkozzanak tovább. Üdvözlettel: Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Amennyiben olyan gyógyszereket használ amelyeket pszichiátere megengedett, úgy nyugodtan próbálkozzanak, semmiféle egyéb problémát nem látok. Üdvözlettel: Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu