• Dr. Tekse István

        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő

        984

        kérdésre
        válaszolt

        Szakterülete:

        szülész-nőgyógyász

        Bemutatkozás:


        Orvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem.



        Szakvizsgámat "kiválóan megfelelt" minősítéssel tettem le.



        Tudásomat több európai intézetben eltöltött szakmai gyakorlat során bővítettem folyamatosan. Fő érdeklődési területeim a meddőség kezelése, valamint a minimál-invazív nőgyógyászati beavatkozások.



        A meddőség kezelésekor a kíméletes, ám hatékony eljárásokat részesítem előnyben, amilyenek az endoscopos műtéti eljárások is. Az endoscopos műtéti technikát pályafutásom kezdete óta gyakorlom, az endoscopia iránti elkötelezettségem azóta is töretlen.



        A Róbert Károly Magánklinika szülész-nőgyógyász szakorvosa vagyok, ahol nagyon sok pár tisztelt meg bizalmával és fordult hozzám, aminek eredményeként a meddőség kezelését sikeres terhesség, majd szülés követte, s ezeket orvosként volt szerencsém végigkövetni. A sikeres párok boldogságát tapasztalni nagy élmény számomra és erős szakmai motiváció, bízom benne, hogy Önnek is tudok segíteni.

        Szeretnék kérdezni tőle
      • Dr. Tekse István legutóbbi válaszai
        Kedves Kérdező! Ezen eredményekkel nincs teendő önmagukban a következő baba projektnél. Ott is lesz majd ellenanyag kontroll. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Az eredménye a HPV miatt lett LSIL csoportba sorolva, nem kell miatta jelenleg aggódni. Ha már nem volt "aktív" vérzése akkor lehet hinni a negatív eredménynek. Ha ez mégsem megnyugtató, ismételtesse meg a ciklus közepén a HPV tipizálást azt javasolnám. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! A leírtak normál variánsok nem kell miatta aggódni. A menzesz érkezését ez alapján nem lehet megmondani. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! A Pharmindex leírása szerint: "Amennyiben a terhesség a kezelés befejezését követően következik be, továbbra is fennáll a komoly és súlyos magzati fejlődési rendellenesség kialakulásának kockázata. A veszély fennmarad addig, amíg a gyógyszer teljesen ki nem ürül a szervezetből, ami megközelítőleg 1 hónappal a kezelés befejezése után következik be." Tehát 1 hónap múlva lehet babaprojektet kezdeni a gyógyszer befejezése után. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Normális kereteken belül nyugodtan használható a clostylbegyt a feltett kérdéskörben. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! A műtéti drilling hatása mindig kétséges, sok tényezőtől függ. Ha "jól működik" akkor kb. fél évig szokott ovuláció lenni ( így majd menzesz is ). Üdvözlettel: Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Elsősorban a pszichiáternek kellene a saját szakmájának gyógyszereit ismernie, hiszen nem Ön a terhességet kívánó első páciens nála. Megnyugtató részletes válasz miatt genetikai tanácsadást javasolnék. Üdvözlettel: Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Jónásné! Nyugodtan használható a Dicynone erre a rövid időre, nem lesz vele semmi probléma. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Leírása alapján komplex meddőségi kivizsgálást javaslok. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! A petefészek drillingtől lehet ilyen panasza, rövid időn belül el fog múlni. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Amennyiben 1 évig nem sikerül a teherbeesés akkor szükséges további kivizsgálást kérni. Ha nem sikerül - minden próbálkozás ellenére - a hüvelyben az ejakuláció, úgy pszichológus felkeresése szóba jöhet. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Semmiféle problémát nem fog jelenteni. Üdvözlettel: Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Nehéz erre a kérdésre válaszolni úgy, hogy nem látom az összes - friss - leletét. Megfelelően elvégzett petefészek drillingtől várható egyébként, hogy legyen majd egy ideig ovulációja. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Eredményei lényegében rendben vannak. Kissé emelkedett FSH-ja miatt 2x1 Inofolic és 100mg Koenzim Q10 javasolt. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Semmi gondot nem okoz, egyelőre nem kell változtatni az adagon, 6 hetente legyen kontroll TSH,fT4 ( fT3 nem kell ). Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu