• Dr. Tekse István

        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Szeretnék kérdezni tőle

        934

        kérdésre
        válaszolt

        Szakterülete:

        szülész-nőgyógyász

        Bemutatkozás:


        Orvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem.



        Szakvizsgámat "kiválóan megfelelt" minősítéssel tettem le.



        Tudásomat több európai intézetben eltöltött szakmai gyakorlat során bővítettem folyamatosan. Fő érdeklődési területeim a meddőség kezelése, valamint a minimál-invazív nőgyógyászati beavatkozások.



        A meddőség kezelésekor a kíméletes, ám hatékony eljárásokat részesítem előnyben, amilyenek az endoscopos műtéti eljárások is. Az endoscopos műtéti technikát pályafutásom kezdete óta gyakorlom, az endoscopia iránti elkötelezettségem azóta is töretlen.



        A Róbert Károly Magánklinika szülész-nőgyógyász szakorvosa vagyok, ahol nagyon sok pár tisztelt meg bizalmával és fordult hozzám, aminek eredményeként a meddőség kezelését sikeres terhesség, majd szülés követte, s ezeket orvosként volt szerencsém végigkövetni. A sikeres párok boldogságát tapasztalni nagy élmény számomra és erős szakmai motiváció, bízom benne, hogy Önnek is tudok segíteni.

        Szeretnék kérdezni tőle
      • Hirdetések
      • Dr. Tekse István legutóbbi válaszai
        Kedves Kérdező! Ha foglalkozni szeretnénk a dologgal - nem kellene egyébként - toxoplazma vérvételt lehet végeztetni. Ebből látszik, hogy találkozott-e már Ön ilyen kórokozóval. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Mindenképp meg kellene vizsgálni az előzetes császáros hegét milyen "állapotban" van és eldönteni, hogy igényel-e teendőt - konkrétan műtétet - ezen tervek mellett. Ebben állok szíves rendelkezésére. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Virág! Nyugodtan lehet még kb 1 hét múlva ismét tesztet használni. Ha akkor is pozitív, úgy nőgyógyászati vizsgálat javasolt. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Nem kell várni, próbálkozzanak nyugodtan! :-) Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Válaszaim: 1. a hormonvizsgálat eredménye ami a terhességet éppen megelőzően készült el, mutat -e olyan értéket, amiből arra lehetne következtetni, hogy a magzatelhalásnak valami hormonális oka van? nem 2. a szövettan eredményéből várhatok -e olyan eredményt, ami rámutat az okra? nem 3. A műtét pár napja történt, meddig várható vérzés, mi a műtét utáni időszak lefolyása, mire kell figyelnem? 7-10 napig barna váladék, 2 hétig együttlét ne legyen, csak zuhanyozás legyen, láz és nagyon bő vérzés esetén kórházi vizsgálat szükséges ( ha ezeket nem mondták el egyébként, elég szomorú vagyok....) 4. A műtétet követően mikor lehet esetleg újra próbálkozni teherbeeséssel? 2 ciklus után 5. Mikortól lehet sportolni? 2 hét múlva a kontroll után 6. Milyen okok állhatnak a magzatelhalás mögött. elsősorban genetikai Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Tekintettel arra, hogy csak hajhullásra használja a készítményt, a használat felfüggesztését javaslom, így ezt követően nyugodt körülmények között lehet kezdeni a baba projektet. Üdvözlettel: Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Ha volt a méhnyak tágulása miatt valamennyi vérzés, annak több idő kell, hogy kiürüljön a hüvelyből. Ha nem múlna, úgy ismételt vizsgálattal kontrollálni kell a méhszáját, nehogy közben még jobban kinyíljon. Üdvözlettel: Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Gyógyszerén emelni szükséges, nem ideális terhességhez a 4-es TSH érték. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Leírása alapján nincs semmi probléma, türelmesen próbálkozzanak tovább. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Kivizsgálás javasolt habituális vetélés irányában. Addig védekezés javasolt. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Eredménye tökéletes, menjen minden tovább. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Az elmaradt menzesz után 1 héttel már nyugodtan lehet tesztelni, leírása terhességi tüneteknek megfelelhet. Ikerterhesség családi halmozottsága előfordulhat. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! A párok 85%-ánál az első évben jön létre terhesség a maradék esetben az azt követő évben. Nincs semmi probléma, próbálkozzanak tovább nyugodtan. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Nőgyógyászati vizsgálat és 3p OGTT-IR kontroll javasolt. Nem kell most használni a gyógyszert. Üdvözlettel Dr Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Komplex meddőségi kivizsgálás javasolt. A fogamzásgátló nem lesz megoldás arra, hogy fogamzást segítsünk elő. Üdvözlettel Dr Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu