Peteérés hiánya

Tisztelt Doktor Úr! Több mint egy éve szeretnénk babát a férjemmel, a hetedik próbálkozós hónapban teherbe estem, azonban a harmadik hónapban missed ab miatt el is vesztettük a babát. Az első terhességem volt, így nagyon megviselt. Azóta 7 hónap telt el, a menstruációm a műszeres befejezés óta nagyon gyenge, a hormon profil, AMH, pajzsmirigy és fizikai vizsgálatok eredményei jók, nincs ismert betegségem, viszont a nőgyógyászom nemrég megállapította, hogy nincs peteérésem. Kaptam Clostylbegyt tablettát (2x1, 5 napig) , az első hónapban az LH teszt a 21. napon lett pozitív, és 37. napra jött meg a szokásos alig-valami menstruáció. (31-32 naposak a ciklusaim) Ultrahangon igazolódott hogy nem lett peteérés a gyógyszerrel sem. Az orvos azt tanácsolta, hogy szedjem még két hónapig, hátha az elnyújtott hatás alatt teherbe esek, de az egy év letelte után keressek fel meddőségi klinikát. A kérdésem az lenne, hogy a peteérés visszatérhet-e magától? Hogyan kezelhető a peteérés hiánya? Kezelhető egyáltalán? Nem igazán találtam még cikkeket sem a témában aminél nem a closty a megoldás. Nagyon elkeserít, hogy a gyógyszer sem váltott ki hatást, nagyon félek, hogy így nem lehet saját gyermekem.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza meddőség témában

Kedves Kérdező!

Nyugodjon meg, biztos, hogy lesz gyermeke! : -)

A lényeg, hogy mielőbb forduljon meddőségi szakemberhez aki komplexen összefogja - és látja - a problémákat és azok megoldását.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2019. július 19., 11:51; Megválaszolva: 2019. július 24., 12:01
Kérdések és válaszok: Egyéb
Serum Calcium
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?
Covid oltás után alkohol?
Hasi fájdalom