• Peteérés hiánya

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Több mint egy éve szeretnénk babát a férjemmel, a hetedik próbálkozós hónapban teherbe estem, azonban a harmadik hónapban missed ab miatt el is vesztettük a babát. Az első terhességem volt, így nagyon megviselt. Azóta 7 hónap telt el, a menstruációm a műszeres befejezés óta nagyon gyenge, a hormon profil, AMH, pajzsmirigy és fizikai vizsgálatok eredményei jók, nincs ismert betegségem, viszont a nőgyógyászom nemrég megállapította, hogy nincs peteérésem. Kaptam Clostylbegyt tablettát (2x1, 5 napig), az első hónapban az LH teszt a 21. napon lett pozitív, és 37. napra jött meg a szokásos alig-valami menstruáció.(31-32 naposak a ciklusaim) Ultrahangon igazolódott hogy nem lett peteérés a gyógyszerrel sem. Az orvos azt tanácsolta, hogy szedjem még két hónapig, hátha az elnyújtott hatás alatt teherbe esek, de az egy év letelte után keressek fel meddőségi klinikát. A kérdésem az lenne, hogy a peteérés visszatérhet-e magától? Hogyan kezelhető a peteérés hiánya? Kezelhető egyáltalán? Nem igazán találtam még cikkeket sem a témában aminél nem a closty a megoldás. Nagyon elkeserít, hogy a gyógyszer sem váltott ki hatást, nagyon félek, hogy így nem lehet saját gyermekem.

        Dr. Tekse István válasza a meddőség témában

        Kedves Kérdező! Nyugodjon meg, biztos, hogy lesz gyermeke! :-) A lényeg, hogy mielőbb forduljon meddőségi szakemberhez aki komplexen összefogja - és látja - a problémákat és azok megoldását. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2019. július 19., 11:51; Megválaszolva: 2019. július 24., 12:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: