• Erekció témájú cikkek

    Orvos valaszol - Dr. Papos István
    Tisztelt dr! Panaszom az lenne, hogy merevedési problémáim vannak, és mégpedig pozitívan. Túl érzékeny vagyok a szexuális dolgokra. Ezt úgy értem, hogy merevedés következik be nálam akkor is ha csak a partnerem mellett fekszek....
    WEBBeteg - Cs. K. fordító, Lektorálta: Dr. Jóna Angelika
    Az 50 év feletti nők és férfiak is egyöntetűen állítják, hogy a szexuális vágy és teljesítőképesség a korral csökken. Egy tanulmány eredménye szerint azonban a nőknél sokkal gyakoribbak az ezzel kapcsolatos fizikai tünetek, és sokkal kevésbé vannak felkészülve megjelenésükre.
    Kardioközpont - Dr. Vaskó Péter, kardiológus
    Könnyen lehet, hogy az erektilis diszfunkció lehet a kardiovaszkuláris betegség egyik első jelzése. Az új kutatásról és a megoldási lehetőségekről dr. Vaskó Péter, a Budai Kardioközpont kardiológusa beszélt.
    WEBBeteg - Dr. Zsuga Judit, neurológus, klinikai farmakológus, pszichoterapeuta
    Bár a merevedési zavar a 65 év feletti korosztálynál a leggyakoribb, bármely életkorban kialakulhat. Időszakos, ritka előfordulása önmagában nem tekinthető kórosnak, bárkivel előfordulhat.
    WEBBeteg - Rozgonyi Sarolta
    A merevedési zavar hátterében sokszor valamilyen keringési betegség húzódik meg. A kezelésben ezért az urológus, andrológus mellett a belgyógyász is szerepet kaphat.
    Kamaszpanasz
    Nagyon sok férfi ébred reggelente úgy, hogy erekciója van, amire a hajnali pénisz-merevedés jelenség ad magyarázatot. A hajnali merevedés az alvás REM fázisában (álomfázis, vagy a nyugodt alvás időszaka) következik be, a REM alvás pedig ébredés előtt a leggyakoribb.
    Orvos valaszol - Dr. Pétervári László
    Ahogy a kérdésben is van, de csak 3 percig volt rajtam gyorsan levettem, mert foltok jelentek meg rajta. Nem áll fel mit tegyek?
    Orvos valaszol - Dr. Papos István
    Nem is tudok ez talan nem betegseg de nem tudom kihez fordulyak. A parom meg van velem elegedve es ki is elegul tehat normalis szex es normalis kielegules utan is az ove alva marad meg vagy 15 percig. Mit tegyek en volnerk a hibas vagy mi az oka?
    Orvos valaszol - Dr. Papos István
    Jó napot kívánok! Arra szeretnék választ kapni, hogy miért van erekcióm amikor lefekszem a barátnőm mellé vagy ha csak megölelem. Tehát nem aktus előtti izgalmi állapotra gondolok hanem csak egy egyszerű pihenés vagy találkozás...
    Orvos valaszol - Dr. Merth Gábor
    Kedves Doktorno! A baratomnak vannak nemi ''panaszai''. Ahogy lefekszik ejszaka egybol felall a penisze, reggel is igy kell fel, a multkor lefekudtunk delutan ep, hogy elaludt es mar fel is volt allva, Ez problemat jelent a szamara vagy termeszetes?...
   • Hirdetések
   • Médiatár
   • Hirdetés
   • Vény nélküli gyógyszerek