Autoimmun betegség téma

Autoimmun?

Orvos valaszol - Dr. Szántó Antónia

Kedves Tanácsadó! Két éve szeretnék rájönni, hogy mi a problémám, de sajnos eddig nem sikerült. Két éve van hőemelkedésem (37, 3-37, 8), ez a fő tünet, emellett fáj a fejem és ízületi problémáim is vannak, májusban me

Takayasu szindróma

Orvos valaszol - Dr. Szántó Antónia

Milyen betegség és az esélyem a gyogyúlásra? Napi 32mg Medrolt és 1200mg Nootropilt szedek.

Parkinson kór

Orvos valaszol - Dr. Csuth Ágnes

Kivizsgáláson voltam. Harmadik éve kezelnek Parkinson kór miatt. Most szem és száj szárazság vizsgálaton. Mind akettő nagyon száraz. A szememre a műkönnyet adták nappalra ötször, éjszakára gélt. A szájra pedig nyálképzőt. A nyáltermelésem 0, 04 volt.

Polymyositis

Orvos valaszol - Dr. Csuth Ágnes

a pm-ről szeretnék többet tudni.2007 óta vagyok beteg, de az állapotom nem javul, sőt... miért?

Autoimmun betegség

Orvos valaszol - Dr. Csuth Ágnes

Azt szeretném megkérdezni, hogy mik az autoimmunbetegség tünetei, ki tudja gyógyítani, és hogyan lehetséges.

MI A BAJ

Orvos valaszol - Dr. Csuth Ágnes

SZERETNÉM MEGKÉRDEZNI LEHET E AUTOIMMUN BETEGSÉGEM HA A 2008AS KOPONYA MR NEGATIV DE FOLYAMATOSAN ROMLIK AZ ÁLLAPOTOM VAN NYAKI GERINC PROBLÉMÁM IS, DE KB 3 HÓNAPJA ÉG A SZÁM ÉS ANYELVEM, EGYRE GYENGÉBB VAGYOK, SZÁRAD A SZEMEM ÉS VISZKET REGGELENTE B

Igen vagy nem?

Orvos valaszol - Dr. Szántó Antónia

Tisztelt Szakértő. 4 évvel ezelőtt autoimmun hashimoto thyreoiditist állapitottak meg nálam. A kezdeti pár hónapos túlműködés után "beállt" az értékem normál tartományba tsh:3-4körül volt mindig, és az ft4, ft3 értékek is rendben voltak. Ez tartott

Anti TPO antitest

Orvos valaszol - Dr. Szántó Antónia

T Dr úr, Dr nő! a legutóbbi vérvételkor a pajzsmirigy TSH értékem 2, 291 mIU/L vol.(ref.tartomány 0, 350-4, 940) viszont az Anti TPO antitest 53, 16 IU/mL ref.tartomány < 5, 61. Az orvosom szerint nem kell vele foglalkozni egyelőre mivel a TSH érté

Autoimmun?

Orvos valaszol - Dr. Szántó Antónia

Tisztelt Doktornő! Köszönöm a válaszát. Valóban kevés infót írtam ahhoz, hogy az alapján bár mit is felelősséggel ki lehessen jelenteni. Bizonyára az is segítene ha a tüneteket a Doktornő láthatná. Ezért is szeretném megkérdezni van-e mód egy szemé

Autoimmun

Orvos valaszol - Dr. Szántó Antónia

Tisztelt Doktornő! Kb két éve jelent meg az arcomon egy tíz forintos nagyságú kör alakú folt. Széle pirosas közepe inkább szürkés, vagy világos és egy picit besüppedt. Jártam bőrgyógyásznál aki sok mindent kizárt (gomba, borrelia,

A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!
Első89101112Utolsó