Igazi pizza glutén nélkül

Szerző: Több mint TestŐr

Ahhoz, hogy egy pizza tésztája élvezhető, rugalmas és könnyed legyen, sokévnyi tapasztalat szükséges, hogy a gluténmentes lisztkeverékekből is ugyanolyan ízvilág kerüljön az asztalra. Egyre több az ételintoleranciával élő ember, így a szakembereknek újabb és újabb kihívásoknak kell megfelelniük.

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Fokozza az immunitást a késleltetve...

Három és félszer magasabb volt a Sars-CoV-2 vírus elleni antitestek mennyisége azoknál a 80 éven felüli embereknél, akik három-négy helyett 12 hét...

Az mRNS vakcinák hatékonynak...

A laboratóriumi vizsgálatok eredményei szerint mind a Pfizer/BioNTech, mind a Moderna által kifejlesztett mRNS alapú COVID-19 elleni vakcina egyformán...

Lisztérzékenység vagy...

A régóta ismert lisztérzékenység mellett ma egyre gyakrabban találkozunk a nem-cöliákiás gluténérzékenység elnevezéssel is, amely egy változatos...

Hat hónapos korban kezdjünk el...

Hozzávetőleg minden századik ember szenved lisztérzékenységben Magyarországon. Javarészt hajlam kérdése, hogy kialakul-e ez a leggyakrabban...

Gluténérzékeny lettem - Hogyan...

Az egyik legnehezebb időszak egy gluténérzékeny beteg életében az, amikor szembesül a diagnózissal. Bár örül, hogy végre kiderült, mi okozza a...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.