• A hasi elhízás veszélyei

    Szerző: Medizóna

    Aki pocakot ereszt, azt a szélütés és a szívinfarktus mellett az időskori szellemi leépülés is fenyegetheti. A göteborgi egyetem kutatói, több évtizedes összehasonlító vizsgálataik eredményeit, a Neurology című szakfolyóiratban tették közzé.

    Hirdetés

    A svéd neurológusok az eredmények összesítésével arra a következtetésre jutottak, hogy a csípőtájékihoz képest vaskosabb derék körüli „úszógumi”, több mint a kétszeresére növelte a súlyos időskori agyi funkciózavar kialakulásának a kockázatát.

    A cikk partnerünk, a  portálon olvasható. 
    A teljes cikk olvasásához kattintson ide!

    Módosítva: 2009.12.22 04:50, Megjelenés: 2009.12.22 04:50
   • Cikkajánló

    Ártalomcsökkentés

    Ártalomcsökkentés

    Társadalmi célú reklám

    Hajlamosak vagyunk a járulékos ártalmakkal mit sem törődni. (x)

    Remek kezdeményezés

    Remek kezdeményezés

    WEBBeteg

    Telefonos Panel - Kérdőívek kitöltésével jótékonysági szervezeteket támogathat.

    Reg-Enor diéta, űrhajós diéta, tojásdiéta és almaecet diéta - Mit kell tudnunk ezekről?

    A 2019-es év nagyon változatos képet mutatott divatos diéták szempontjából. A Google felmérése alapján a Reg-Enor, az űrhajós, a tojás- vagy az almaecet diéta is ott szerepelt a 10-es keresési toplistában. A fogyókúrázni vágyók az áhított cél elérése érdekében hajlandóak mindenféle hangzatos névvel ellátott étrendet követni, még ha azzal esetleg ártanak is szervezetüknek.

    Táplálkozási tanácsok kijárási korlátozás idejére

    Nagyot fordult velünk a világ a koronavírus mostani megjelenésével. Az eddigi szokásaink, napi rutinunk egyik napról a másikra a múlté lett. Szeretteink, embertársaink és saját magunk védelme érdekében sokat tartózkodunk otthonunkban, a lehetőségeinkhez mérten igyekszünk minél kevesebbet kimozdulni. Az eddigi, akár naponta többszöri vásárlásainkat most vissza kell szorítani - heti, kétheti bevásárlásokra, rendelésre, házhoz szállításra.

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.