• A hasi elhízás veszélyei

    Szerző: Medizóna

    Aki pocakot ereszt, azt a szélütés és a szívinfarktus mellett az időskori szellemi leépülés is fenyegetheti. A göteborgi egyetem kutatói, több évtizedes összehasonlító vizsgálataik eredményeit, a Neurology című szakfolyóiratban tették közzé.

    Hirdetés

    A svéd neurológusok az eredmények összesítésével arra a következtetésre jutottak, hogy a csípőtájékihoz képest vaskosabb derék körüli „úszógumi”, több mint a kétszeresére növelte a súlyos időskori agyi funkciózavar kialakulásának a kockázatát.

    A cikk partnerünk, a  portálon olvasható. 
    A teljes cikk olvasásához kattintson ide!

    Módosítva: 2009.12.22 04:50, Megjelenés: 2009.12.22 04:50
   • Nyomtatás
   • Cikkajánló

    Meseolvasás

    Meseolvasás

    Szponzorált tartalom

    Számos jótékony hatása van, ha rendszeresen olvasunk gyermekünknek! (x)

    Migrén

    Migrén

    Szponzorált tartalom

    A migrén megközelítőleg 1,2-1,4 millió magyart érint. A migrén nem csak neked fáj! (x)

    Dietetikus vagy táplálkozási tanácsadó? Kit válasszunk?

    Ma már az interneten bármi megtalálható, és bárkiből lehet úgynevezett szakember is. Azonban nem árt tudnunk, hogy kihez érdemes fordulnunk, ha biztos tudáson alapuló, valódi segítséget szeretnénk kapni.

    Régi-új találmány: Erjesztett ételek

    Az utóbbi évtizedekben született kutatási eredmények fényében a táplálkozás jelentősége felértékelődött, hiszen ma már tudjuk, hogy az emésztőrendszer meghatározó szerepet tölt be a test és lélek működésében.

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.
   • - A MEGBÍZHATÓ WEBPATIKA