• meszesedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Úr! Azt szeretném megkérdezni, mit jelent, veszélyes e az, hogy a hasi aorta normál tágasságú, falában helyenként durva meszes plakkok láthatók? Ezt hasi ultrahang leletemre írták, de nem kaptam rá választ. Évek óta depressziós vagyok, amely szorongás, alvászavar, idegesség, gyomorfájdalom, fejfájás, hányinger formájában is jelentkezik. Válaszát, előre is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a érelmeszesedés témában

        Az érelmeszesedés sajnos a korral együtt jelentkezik, önnél már előrehaladott mértékű a hasi aortán, javasolt a kardiovaszkuláris rizikót megbecsülni, laborvizsgálatot csináltatni, kérje háziorvosa segítségét.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 13., 18:33; Megválaszolva: 2012. március 15., 11:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: