• agyi infarktus utáni kezelés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor nő/ úr! Apósom 64 évesen agyi infarktust kapott. A kezelőorvosa szerint az agy nagyobb részét érintette. Bal oldala lebénult, bár az ujjai már megmozdultak 2 hét után. Jelenleg is kórházban van, de haza adják, mert nagyon gyakran zavart és nem tudják rehabilitálni, vannak azonban tiszta pillanatai is. Mit tehet a család? Szeretnénk az állapotán kicsit javítani, de nem tudjuk, hol lehetne utókezelni? Hol lehetne érdeklődni? Elfekvőbe semmiképpen nem szeretnénk adni. Köszönettel: egy családtag

        Nurse Háziápolás válasza a stroke témában

        Kedves Érdeklődő, köszönjük, hogy megtisztelte cégünket levelével. Mi egy házi ápolási cég vagyunk, főként ebben tudunk Önnek segíteni, amennyiben rehabilitációs intézetben nem sikerülne elhelyezni. Otthonápolás keretében lehetőség nyílik a szakápolásra, gondozásra, valamint gyógytornára és logopédia kezelésre, amire apósának nagy szüksége lehet. Mi vállalni tudjuk a napi egy órától, napi 24 órás ápolást, valamint gyógytornászt is tudunk apósának biztosítani. Ha az apósa állapota nem igényli a kórházi kezelést, akkor ezeket a lehetőségeket tudjuk ajánlani. További információért kérem hívja irodánkat hétköznap 8-18 óra között a 061/4130327 telefonszámon és javaslom keresse fel weboldalunkat www.nurse.hu-n. Jó egészséget kívánunk! A Nurse csapata


        Nurse Háziápolás
        Tegye fel betegápolással kapcsolatos kérdéseit! Tőle szeretnék kérdezni

         Nurse Háziápolás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 28., 11:12; Megválaszolva: 2012. március 07., 16:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: