Nurse Háziápolás

Nurse Háziápolás

Tegye fel betegápolással kapcsolatos kérdéseit!
Bemutatkozás:

Otthoni betegápolási, gondozási feladatokat látunk el az idősebb korosztály és a rászoruló beteg emberek körében elsősorban Budapesten és Pest megyében, de egyes szolgáltatásainkat az ország egész területén tudjuk biztosítani.

Feladatunk és célunk az, hogy elérhetővé tegyük az idős, beteg, ellátásra szoruló emberek számára azt, hogy gyors, empatikus, szakszerű otthoni ellátásban részesüljenek.

2001 óta az otthoni betegápolásban, gondozásban szerzett tapasztalataink arra sarkaltak, hogy a rászoruló emberek számára mind sokoldalúbb, majd minden igényre, betegállapotra kiterjedő otthoni segítséget nyújtsunk. Ennek révén nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy a magukra maradt, vagy a kórházat elhagyó idős, beteg emberek a kórházi távozást, állapotuk stabilizálását követően, szükség esetén mihamarabb ápolásban, gondozásban részesüljenek a saját otthonukban a családjuk igényeinek megfelelően.

A szociális feladatok végzésétől (bevásárlás, házvezetői feladatok, takarítás) a komoly szakmai felkészültséget igénylő baleset utáni rehabilitációs ellátásig (gyógytorna, gyógymasszázs, éber kómás betegek ellátása, intenzív otthoni ápolás) széles körben végzünk ápolási feladatokat.

Az ellátás magas szintű biztosításához még az ellátás megkezdését megelőzően a beteg családtag ellátásához szükséges segédeszközök beszerzésében is támogatást nyújtunk, hiszen a megfelelő segédeszközök használatával még jobban elő tudjuk segíteni a hatékony és gyors felépülést.

Munkatársainkkal azon dolgozunk, hogy az általunk ellátott betegek számára egy élhető, emberi, méltóságos, és nem utolsósorban magas szintű ellátást biztosítsunk, legyen szó akár folyamatos felügyeletről, gondozásról, nappali ápolásáról vagy rehabilitációs kezelésekről.

Az otthoni betegápolásról készült kéthetente megjelenő összeállításainkban azon területekkel foglalkozunk, amelyek az otthoni ellátás kialakításában, megszervezésében nyújtanak segítséget és bemutatunk számos hasznos tanácsot, amellyel minden család gördülékenyebbé teheti mindennapjait akkor, amikor beteg családtagjának otthoni ápolást kell biztosítani.

A Nurse Háziápolási Szolgálat a WEBBetegen Cikkeinkből megtudhatják, hogy hogyan készüljünk fel arra, ha beteg ember van a családban, milyen segítséget mikor érdemes igénybe vennünk, a különböző betegségekben szenvedőknél mire érdemes odafigyelni már akár a kórházban is, mit tehetnek Önök, mint a beteg hozzátartozói a megfelelő rehabilitáció és a mielőbbi állapotjavulás érdekében.

A „szakértő válaszol” rovatunkban válaszokat kaphatnak azon kérdéseikre is szakértő munkatársaink által, amelyekre cikkeink esetleg nem térnek ki részletesen. Remélem, hogy válaszainkkal, tanácsainkkal megfelelő támogatást tudunk Önöknek nyújtani a családtagjaik otthoni ellátásához.

Weboldalunk: https://www.haziapolas.hu/

Legutóbbi válaszai

Alzheimer kóros beteg otthoni ápolása

Kedves Molnár Ildikó! Az édesanyja éjszakai és - bár ez a leveléből nem, derült ki - feltehetően nappali fennléte komoly kihívást jelent az ápolószemélyzet számára és minden bizonnyal az Önök számára is. Mi hasonló esetekben azt szoktuk tenni a minőségi ellátás érdekében, hogy lazítunk az ápolók igénybevételén szabadidők és esetleg további ápolók...

Beteg figyelő (mint a bébi figyelő)

Kedves Hölgyem. Létezik ilyen betegfelügyeleti rendszer. A leírtak alapján ajánlani tudom többek között az általunk forgalmazott Vivago karperecet, amely lényegében az Ön által leírt funkciókkal rendelkezik és amennyiben a férje rosszul van, úgy automatikusan is riasztja Önt bárhol, ahol a mobiltelefonja Önnel van. Kérem, látogasson el...

Hogyan történik a idősgondozás?

Azt tudom javasolni, hogy mielőbb vegye föl a kapcsolatot az Önkormányzatuk szociális részlegével, esetleg a helyi idősek otthonával, hogy van-e bármilyen lehetőség az édesanyja időszakos ellátására. Ha valamilyen oknál fogva a fent leírtakat nem sikerül elintézni, úgy részmegoldást nyújthat Önöknek esetleg az is, ha a háziorvosukkal...

Steril szoba

Kedves kérdező! Ápolási kérdésekben bármikor állunk a rendelkezésükre, azonban őszintén szólva sajnos nincs tapasztalatunk steril szoba kialakítására vonatkozóan, hiszen betegeink elsősorban a kezelést végző intézménytől kapnak erre vonatkozóan javaslatokat és információkat. Mindenképpen azt javasolnám, hogy a kezelőorvossal egyeztessenek az...

Kiterjedt áttétes petefészekrák

Tisztelt Kérdező! Sajnos csak ápolási kérdésben tudok Önnek válaszolni, hiszen a gyógyszerelés és a kezelések nem ápolási kompetencia. Kérem, hogy ez ügyben mindenképpen a kezelőorvossal egyeztessen! Ha jól értettem, az anyósa egyedül él és jelenleg nincs semmilyen segítsége. Mindenképpen azt tudnám javasolni Önnek, hogy először a háziorvossal...