Fülcsengés

Udvozlom! 3 napja csak csendben hallhato enyhe fulcsengesem van, emellett nagyon ritkan olyan erzesem, mintha hajon lennek. Par napja lett vege egy virusos nathas betegsegemnek. Voltam ful orr gegesznel, aki szteroidot es nootropil infuziot irt ki, de a haziorvosom szerint eloszor a tunetek okat kellene kideriteni, es az szerinte a virus okozta fulproblema lesz. A kerdesem az lenne, mert borzalmasan felek, hogy agyi keringesi vagy tumor okozhatja-e a tuneteket (sajnos szorongasos hipochonder vagyok)? Hogyha majusban volt egy teljesen negativ angio koponya MR-em, akkor kell aggodnom, hogy vmilyen daganat okozza ezt? Szamomra ez okozza a szorongast, es ezt szeretnem vhogy elhessegetni. Az is erdekelne, hogy On milyen vizsgalatokat javasolna. Alapbetegsegeim: szorongas es nyaki kiegyenesedett lordosis, mely igazolt MR-rel es neha bal kar zsibbadast okoz. Koszonom elore is, ha segit kicsit megnyugodnom.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fehér Gergely válasza stroke témában

Kedves Kérdező!

A negatív koponya MR kizárja az agydaganat lehetőségét, agyi keringészavar fülpanaszokat döntően nem okoz, életkora sem típusos agyi keringészavarra.

Üdvözlettel:

Dr. Fehér Gergely

Dr. Fehér Gergely
Kérdés: 2021. október 23., 05:48; Megválaszolva: 2021. október 23., 10:20
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
MR lelet értelmezése
Philips Achieva 1,5 T. CD- nem készült. Koponya MR és MRA vizsgálat: Axialis T2, FLAIR és DWI, ADC , coronalis FLAIR, sagittalis T1 súlyozott...
informacio
neurológiai gond lenne?
Tisztelt Doktornő / Doktor úr! Édesapám (65 éves) az elmúlt hetekben nagyon furcsa lett.Normál esetben sokat beszél,eleven,aktív. Néhány hete...
Nootropil..cavinton elhagyható-e
2 éve volt egy enyhe sztrókom. A féléves kontrollon azt mondták, a nootropil elhagyható. De szedtem tovább. Sztrók után fél évvel arra ébredtem...
Sztrók
A 82 éves nagymamám egy hete sztrókot kapott. A bal oldala lebénult. Sajnos a jelenlegi helyzetben nem tudjuk látogatni, az orvosok annyit mondanak hogy...